آخرین اخبار

8. مهر 1399 - 23:39   |   کد مطلب: 36977
مادر مرادی گفته که تماس‌هایی از خارج کشور داشتند که اگر درباره پرونده پسرتان بیش از این سکوت کنید، او نیز اعدام خواهد شد! اما صفحه اینستاگرام توانا وابسته به وزارت خارجه امریکا، در خبر مربوط به خودکشی پدر مرادی، این صحبت‌ها را سانسور کرده است!

به گزارش آوای سیدجمال، ،مادر مرادی گفته تماس‌هایی از خارج از کشور داشتند که اگر درباره پرونده پسرتان بیش از این سکوت کنید، او نیز اعدام خواهد شد! وکیل مرادی هم این سخنان را تأیید کرده است

 

اما صفحه اینستاگرام توانا وابسته به وزارت خارجه آمریکا، که اخبار «اعدام نکنید» را گسترده پوشش می‌دهد، در خبر مربوط به خودکشی پدر مرادی، این صحبت‌های مادر و وکیل مرادی را سانسور کرده است!

 

چه ارتباطى بین توانا و تماس‌هاى خارجى با خانواده مرادی وجود دارد که از انتشار آن سرباز زده؟

 

پ.ن: چند روز قبل اینترسپت نوشت: دولت آمریکا امسال، ۵۵ میلیون دلار برای اقدامات رسانه‌ای علیه ایران از جمله برای توانا هزینه کرده است.

مپتا

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal