به گزارش آوای سیدجمال، حسن بهرامی، مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر عدم مشاهده قارچ سیاه در بیمارستانها و مراکز درمانی استان همدان گفت: درمان با کورتون یکی از ارکان اصلی برای بهبود بیماران حاد و فوق حاد مبتلا به کووید-۱۹ درنظر گرفته شده است، از این رو با کاهش شدید سیستم ایمنی فرد مبتلا به دنبال استفاده از این دارو، میتوانیم شاهد بروز بیماری و عفونتی به نام قارچ سیاه در بدن آنان باشیم.
او با بیان اینکه بیماری قارچ سیاه به هیچ عنوان مسری نیست، افزود: این بیماری در کسانی که دارای نقص سیستم ایمنی سلولی هستند مثل بیماران قلبی، دیابتی، مبتلا به سرطان و بیماران پیوندی بیشتر بروز پیدا میکند.
بهرامی با اشاره به اینکه این ویروس بسیار فرصت طلب است، بیان کرد: شایعترین عارضه درگیری در این بیماری مخاط بینی، دهان، چشم و درگیری سینوسها هست و به سرعت بیمار دچار تخریب در غضروف و استخوانها میشود، همچنین علائم آن بهصورت تغییر رنگ به شکل سیاه، خوردگی استخوانی و خارج شدن ترشحات خونی از دستگاه تنفسی فوقانی و یا تحتانی است.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این بیماری ربطی به کرونا و عوارض مربوطه نداشته و ویروسی است که در صورت دارا بودن سیستم ایمنی بسیار ضعیف مشکل ساز و گاهی مرگبار میشود.
انتهای پیام
دیدگاه شما