آخرین اخبار

17. آبان 1400 - 17:09   |   کد مطلب: 40525
مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد گفت: ترویج کشت‌های کم آب بر زرشک و سماق در اولویت برنامه‌های امسال شهرستان اسدآباد قرار دارد.

به گزارش آوای سیدجمال، محمدکرم مرادی  اظهار کرد: کشت زرشک و سماق در حال حاضر به‌صورت محدود و پراکنده در برخی از روستاهای شهرستان چون خنداب،چهاردولی ،چنار و ملحمدره به‌عنوان حفاظ باغات و حاشیه کشت می‌شود اما به دلیل کم آب بر بودن، ارزش غذایی بالا ،توجیه اقتصادی بودن محصول و مستعد بودن شهرستان بر آن هستیم  تا در برنامه‌های امسال با آموزش‌های ترویجی کشاورزان و بهره‌برداران شهرستان را به توسعه کشت این دو محصول ترغیب و تشویق کنیم.

 

وی با اشاره به وجود پراکنده ۱۰هکتار باغات زرشک و سماق در سطح روستاهای اسدآباد افزود: توسعه کشت دیگر محصولات کم آب بر نیز از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار جهاد کشاورزی شهرستان در آموزش‌های ترویجی امسال پیش‌بینی‌شده است.

 

 
مرادی همچنین با اشاره به کشت پسته به‌عنوان یکی از محصولات کم آب بر، از وجود یک هکتار باغ پسته پایلوت در منطقه چهاردولی این شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه استان همدان دومین استان مستعد کشور در کشت پسته شناخته‌شده، این میزان باغ پسته در سال جاری در این منطقه به‌صورت گلدانی کشت‌شده است.

 

مرادی در ادامه از تولید سالیانه ۶۶ هزار تن محصولات باغی در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: سطح باغات این شهرستان درمجموع پنج هزار و۱۵۴ هکتار بوده که از این میزان سطح باغات، چهار هزار و ۸۵۴ هکتار به باغات بارور شهرستان اختصاص داشته و ۳۰۰ هکتار نیز سطح باغات غیر بارور بوده که در سال جاری غرس شده و هنوز به‌صورت نهال هستند و فعلاً به باردهی نرسیده‌اند.

وی بیشترین و عمده‌ترین باغات شهرستان اسدآباد را مربوط به باغات هلو و شلیل، گردو و انگور به مساحت چهار هزار و ۱۵۰هکتار برشمرد و ادامه داد: از عمده باغات شهرستان گردو با هزار و ۶۰۰ هکتار، انگور هزار و  ۲۵۰هکتار، هلو ۷۰۰ هکتار و شلیل ۶۰۰هکتار را به خود اختصاص داده و مابقی سطح باغات نیز به دیگر انواع باغات مانند سیب، زردآلو، آلو و بادام اختصاص دارد.
 ایسنا

انتهای پیام

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal