آخرین اخبار

25. دى 1400 - 14:39   |   کد مطلب: 41164
استاندار همدان گفت: شهرهای استان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

به گزارش آوای سیدجمال، علیرضا قاسمی‌فرزاد در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: همکاری و انسجام خوبی بین مجموعه مدیریتی استان وجود دارد که قابل تقدیر است.

 

وی افزود: اقدامات جهادی در ستاد استانی مدیریت کرونا در راستای پیشگیری، کنترل و مقابله باکرونا، با اتحاد و انسجام مجموعه مدیریتی استان صورت گرفته است.

 

استاندار همدان تصریح کرد: استان همدان در راستای مقابله با کرونا به ویژه تجهیز مدارس به سیستم تهویه در کشور پیشگام است.

 

قاسمی‌فرزاد تاکید کرد: اقدامات و مجموعه فعالیت اصحاب رسانه و صدا و سیما نقش اساسی در اقناع‌سازی و ترغیب مردم به زدن واکسن کرونا، قابل تقدیر و تشکر است.

 

وی گفت:  هفته گذشته تمام شهر‌های استان از لحاظ رنگ‌بندی کرونایی در وضعیت آبی قرار گرفته‌اند.

 

قاسمی‌فرزاد افزود: مشکلی به لحاظ ذخیره واکسن در استان وجود ندارد و مردم با رجوع به مراکز واکسیناسیون، واکسن خود را دریافت کنند.

 

وی با بیان اینکه فعالیت‌های استان، متناسب با رنگ آبی مجاز خواهند شد گفت: روند شیوع کرونا و ابتلا به آن در استان همدان، در هفته اخیر کاهشی است، مردم برای تثبیت وضعیت موجود پروتکل‌ها را رعایت کنند.

 

استاندار همدان با اشاره به اینکه تاکنون ۲ میلیون ۷۰۰هزار دُز واکسن در استان تزریق شده است تصریح کرد : ۱۶ درصد از جامعه هدف در استان دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند این روش باید افزایش یابد.

 

وی تاکید کرد: بیش از ۹۳ درصد از افراد سنی ۱۲ تا ۱۸ در استان، نوبت اول و بیش از ۷۶ درصد نیز نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

 

قاسمی فرزاد گفت: بیش از ۹۳ درصد از افراد بالای ۶۰ سال در استان نیز، واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal