آخرین اخبار

9. خرداد 1401 - 21:28   |   کد مطلب: 42359
آئین بزرگداشت و تکریم هنرمند انقلابی مرحوم استاد «نادر طالب‌زاده» با حضور جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر و مردم هنردوست در پایتخت تاریخ و تمدن برگزار شد.

به گزارش آوای سیدجمال، آئین بزرگداشت مرحوم استاد نادر طالب زاده با محوریت تبیین شخصیت این هنرمند وارسته و تحلیل و بررسی آثار وی عصر روز دوشنبه در مجتمع فرهنگی هنری ابن سینا در شهر همدان برگزار شد. 

در آئین گرامیداشت سردار مجاهد جبهه فرهنگ انقلاب اسلامی، سخنرانان به معرفی ابعاد مختلف شخصیت استاد نادر طالب‌زاده پرداخته و وی را یک عنصر رسانه‌ای انقلابی و هنرمند ضد استکبار معرفی کردند.

رضا برجی عکاس و فیلمساز مستند دفاع مقدس، سهیل اسعد مُبلغ آرژانتینی و حمید جوادی دستیار استاد طالب زاده از دوران همکاری با این سردار مجاهد خاطره ها گفتند و یادش را گرامی داشتند.

برجی اظهار داشت: طالب زاده شیفته عرفان امام خمینی (ره) و بسیار باهوش و در اندیشه یک جبهه مقاومت جهانی بود.  

وی اضافه کرد: طالب زاده به شدت به اتحاد رسانه ها معتقد بود زیرا تنها در این صورت است که مخاطب گوش شنوای رسانه خواهد شد. 

این مستندساز با بیان اینکه گفتمان  امام راحل برای استاد طالب زاده یک گفتمان و افق تازه بود گفت: آثار او حاوی پیغام حق و حقیقت برای همه ملتهای جهان بود. 

برجی خاطرنشان کرد: حاج نادر بسیار بی توقع، ساده و عارف بود که صدها شاگرد تربیت کرد و آموزش داد و  هرگز به دنبال نام و نشان نبود.

همچنین در ادامه این آئین یک مُبلغ آرژانتینی گفت: طالب زاده به این امر مهم پی برده بود که زبان هنر در فضای بین المللی بهتر و بیشتر از زبان ایدئولوژی جواب می دهد و در این راه هنرمندی خلاق همراه با ایده های تازه بود. 

سهیل اسعد تاکید کرد: طالب زاده در آمریکای ضد حسین(ع)، تنها با ابزار هنر اربعین، مهدویت و انقلاب را تبلیغ می کرد و این موضوع اوج نبوغ و خلاقیت او بود که در همه آثارش زنده است. 

وی با اشاره به اینکه دوران دوستی او با استاد طالب زاده کمتر از هشت سال است گفت: اگر چه عمر این آشنایی کوتاه است اما بسیار عمیق و تاثیرگذار بود به طوریکه در بسیاری از تولیدات و برنامه های استاد به عنوان مترجم

حضور داشتم. 

حاج نادر بدون تیتراژ

دستیار و تهیه کننده برنامه های مرحوم طالب زاده نیز به حضور حاج نادر در بسیاری از عملیاتهای دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: او بارها در جبهه های جنگ مجروح شده بود و کسی از از این موضوع اطلاع نداشت. 

حمید جوادی گفت: بیشتر برنامه های ما فاقد تیتراژ بود و این خواسته اکید استاد و نشان از تواضع، فروتنی و سادگی حاج نادر داشت. 

وی تاکید کرد: کادرسازی دغدغه مهم استاد بود و همواره بر استعدادیابی در بین جوانان تاکید می کرد و جشنواره فیلم مردمی عمار در این راستا و حکایت از آینده نگری این هنرمند بسیجی دارد. 

در این مراسم همچنین پرتره استاد طالب زاده توسط یکی از هنرمندان همدانی تهیه و به خانواده این هنرمند فقید اهدا شد. 

به گزارش ایرنا، این آئین با حضور جمعی از مسئولان، مردم فرهنگ دوست پایتخت تاریخ و تمدن و خانواده مرحوم طالب زاده در مجتمع ابن سینا شهر همدان برگزار شد. 

طالب‌زاده متولد ۱۳۳۲ در تهران، مستندساز، تهیه‌کننده و مجری تلویزیون و بازیگر و کارگردان سینما و همچنین دبیر کنفرانس بین‌المللی افق نو، دبیر جشنواره فیلم عمار و از افراد مؤثر در تأسیس شبکه افق سیما و عضو هیات اندیشه‌ورز این شبکه بود.

طالب زاده فعالیت هنری خود را از ۱۳۵۹ در صدا و سیما با ساخت فیلم‌های مستند آغاز کرد و کارگردانی سریال «بشارت منجی» را در کارنامه حرفه ای خود دارد.  

از دیگر فعالیت‌های او می‌توان به تدریس در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی و مدیریت مرکز تحقیقات و مطالعات سینمایی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد.

وی در لیست شخصیت‌های تحریم شده از سوی آمریکا بود و در جنگ بوسنی نیز شرکت داشت.

طالب زاده در نهمین روز اردیبهشت امسال و در سن ۶۹ سالگی درگذشت.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal