آخرین اخبار

19. آذر 1403 - 12:48   |   کد مطلب: 48858
منوچهر هادی همت، با معلولیت ناشنوایی مادرزادی ۱۰ سالی است که کارگاه جوشکاری ساخت در و پنجره در روستای وندرآباد اسدآباد دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،منوچهر هادی همت، با معلولیت ناشنوایی مادرزادی ۱۰ سالی است که کارگاه جوشکاری ساخت در و پنجره در روستای وندرآباد اسدآباد دارد؛ این استادکار در کنار شغل خود توانسته با هنری که دارد به ساخت ماکت و مجسمه‌های فلزی بپردازد؛ به مناسبت گرامیداشت هفته معلولین گفتگویی با  مریم زارعی همسر منوچهر هادی همت این کارآفرین اسدآبادی پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

همسر منوچهر هادی‌همت جوشکار و هنرمند و کارآفرین اسدآبادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج اظهار کرد: استاد منوچهر هادی‌همت متولد سال ۶۷ داری معلولیت ناشنوای مادر زاد هستند که به علت نبود مدرسه استثنایی در روستا بی‌سواد است.

مریم زارعی گفت: معلولیت همسرم برای او محدودیت نشد، خیلی جاها باعث مشکل برای او بود اما منوچهر با کشف علاقه و استعدادش راه خود را پیدا کرد و آن را پرورش داد.

 

* نقش مهم امیدواری در زندگی و کار روزمره

وی با تاکید بر نقش امیدواری در زندگی و کار روزمره گفت: امیدواری موجب می‌شود مشکلات و سختی‌های زندگی را تحمل کرده و به‌ آسانی شکست و عقب‌نشینی را قبول نکنیم؛ فرد امیدوار، روحیه‌ مثبتی دارد و با شادی و انگیزه به فعالیت‌ها و مشغله‌های زندگی می‌پردازد.

همسر این هنرمند و کارآفرین اسدآبادی افزود: استاد منوچهر نزدیک ۱۰ سال به کار ساخت درب و پنجره فلزی و اسکلت ساختمان مشغول است و به کار جوشکاری و فنی علاقه داشت آن را فرا گرفت.

وی سایر فعالیت‌های همسرش را  ساخت ماکت و مجسمه‌های فلزی بیان کرد و گفت: سازه‌های مجسمه بستگی به اندازه مجسمه دارد، برای مجسمه‌هایی در ابعاد بزرگ مثل مجسمه اسب از ورق گالوانیزه استفاده می‌کند و اکثر مجسمه‌های تزئینی با ضایعات آهن درست می‌شود.

زارعی گفت: همسرم با فعالیت در این عرصه توانسته برای اعضای خانواده خود اشتغالی به وجود آورد، پسرم در فضای مجازی در حال تبلیغ است که برای شناخت بیشتر و ایجاد بازار یا گرفتن سفارش برای ساختن مجسمه‌های فولادی مشغول است و من هم در فضای حقیقی در حال فعالیت هستم.

 

*برای فروش محصول نیاز به حمایت داریم

وی عنوان کرد: بازار و فروش خوب آنچنانی نداریم مگر کسی بیاید و مجسمه‌ای سفارش بدهد و بازاریاب هم نداریم.

همسر استاد منوچهر ادامه داد: تابستان سال گذشته رئیس کل بهزیستی استان همدان با چند اکیپ مجرب و خبرنگار تشریف آمدند فیلمبرداری و عکسبرداری و بعد هم خدا‌حافظ؛ هیچ کار خاصی برای ما انجام نداد، وام خواستیم، گفتند چون ما قبلا از بنیاد برکت در سال ۹۸، ۴۰ میلیون تومان وام گرفته‌ایم دیگر وام به ما تعلق نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: یکی بازارهای هدف اینگونه محصولات شهرداری‌ها هستند که می‌توانند از این مجسمه‌های فولادی به عنوان مبلمان شهری استفاده کنند.

[روایت کارآفرین معلول اسدآبادی که توانایی‌های خود را شناخت]

 

انتهای پیام/

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal