به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،اکبر رنجبرزاده چهارشنبه ۲۸ آذرماه در شورای اداری شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: با چنین میزان وجود منابع معدنی در اسدآباد ، این شهرستان رتبه دوم کشور در بحث منابع معدنی را داشته که در این رابطه ۱۰ یا ۱۵ سال پیش کارخانجات مختلفی چون گندله سازی ،کنسانتره در شهرستان احداث شد اما بعد از آن این شهرستان از قافله عقب ماند.
وی تأکید کرد: باید منابع معدنی موجود در شهرستان را به عنوان یک ثروت خدادادی احیا کرده و با فرآوری آن به سمت تولید و ایجاد اشتغال برای شهرستان حرکت کنیم.
رنجبرزاده با بیان اینکه با جدیت در حال پیگیری جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در شهرستان اسدآباد است، خاطرنشان کرد: اگر معادن و کارخانجات جدیدی در شهرستان احداث شود این کارخانهها دارای پنج تا ۱۰ هزار میلیارد سود سالیانه باشند به طور قطع این امر از نقش موثری در رونق اقتصادی و رشد و توسعه شهرستان برخوردار خواهد بود.
وی با بیان اینکه اسدآباد در بحث توسعه شرکتهایی که چون کنسانتره و گندله سازی و آهن داشتیم، تصریح کرد: با پیگیری ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار توسط صندوق توسعه منابع مشخص شده و قول شفاف داده شده که به این حوزه شهرستان اختصاص داده شود که به طور قطع با ایجاد معادن و کارخانجات جدید این امر کمک بزرگی به توسعه شهرستان خواهد بود.
رنجبرزاده خطاب به مدیران شهرستان اسدآباد گفت: شهرستان اسدآباد در جذب سرمایه از استان نباید عقب بماند بلکه با جذب این سرمایه ها باید مردم را برای استفاده از این منابع دولتی و تسهیلات ترغیب کنیم.
وی افزود: سال آینده تسهیلاتی بالای ۱۰۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی و اوراق از طریق بانک تسهیلاتی نظیر تسهیلات اشتغال پرداخت خواهد شد که باید سعی کنیم از این سرمایهگذاری در شهرستان عقب نمانیم.
رنجبرزاده با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان شهرستان در یکماه گذشته سرعت خوبی در پروژه ها به خود گرفته است، افزود: با پیگیریهای اخیر که از وزارت بهداشت داشتیم اعتباری افزون بر ۲۰ میلیارد تومان به دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اختصاص داده شد ضمن اینکه دستور داده شد که ۱۸ میلیارد تومان از مطالبات دانشکده علوم پزشکی شهرستان پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه احداث دو سد تغذیه مصنوعی در شهرستان اسدآباد پیشبینی شده و این طرح دارای ۳۰ میلیارد تومان اعتبار است، افزود: احداث این دو سد تغذیه مصنوعی در موسی آباد و آجین به سمت هلور و بهراز و وندرآباد از نقش موثری در نجات دشت اسدآباد برخوردار خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به پروژه زیر گذر دهگلان، گفت: برای تکمیل این پروژه ۳۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده و در حال حاضر این طرح به کندی در حال اجراست.
انتهای پیام
دیدگاه شما