آخرین اخبار

17. مرداد 1392 - 18:44   |   کد مطلب: 10741

مدیر دامپزشکی شهرستان اسدآباد گفت: در طول چهار ماه نخست امسال 120 هزار رأس دام علیه بیماری بروسلوز واکسینه شدند.

خبرگزاری فارس: واکسیناسیون 120هزار رأس دام‌ علیه بروسلوز/90 درصد کارکنان گرفتار بروسلوز

مهدی نجاری اهداف اصلی دامپزشکی را تأمین سلامت و بهداشت عمومی جامعه و حراست از سرمایه‌های دامی دانست و اظهار داشت: تاکنون یک‌هزار بیماری شناخته شده که 814 مورد از آن‌ها منشأ دامی دارد و از دام به انسان منتقل می‌شود.

وی، دامپزشکی را یکی از سخت‌ترین مشاغل در سطح جامعه دانست و ادامه داد: بیش از 90 درصد کارکنان دامپزشکی به بیماری لاعلاج تب‌برفکی(بروسلوز) مبتلا هستند.

مدیر دامپزشکی اسدآباد با اشاره به فعالیت بیش از 35 نفر نیرو در بخش دولتی و خصوصی، تصریح کرد: از این تعداد 10 نفر در بخش دولتی و مابقی در بخش خصوصی از جمله داروخانه‌ها، درمانگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و مراکز واکسیناسیون مشغول فعالیت هستند.

نجاری با ارائه گزارش عملکرد دامپزشکی شهرستان اسدآباد در چهار ماه امسال افزود: طی این مدت 420 هزار دز انواع واکسن و دارو بین دامداران توزیع شده است.

وی به واکسینه شدن 120 هزار رأس دام علیه بیماری تب برفکی(برسلوز) اشاره کرد و افزود: این تعداد شامل 2 هزار و 500 رأس گاو و گوساله و 95 هزار رأس گوسفند و بز است.

نجاری خاطرنشان کرد: تعداد 140 هزار رأس گوسفند، علیه بیماری آنتروتوکسی و 78 هزار رأس دیگر علیه بیماری قانقاریا واکسینه شدند.

وی در پایان سخنانش درمان یک‌هزار و 200 رأس دام، صدور 17 فقره پروانه دامداری، برگزاری 50 کلاس آموزشی برای دامداران و درمان یک‌هزار و 500 مورد انگل‌های خارجی و داخلی را از جمله فعالیت‌های دامپزشکی شهرستان اسدآباد در طول چهار ماه امسال عنوان کرد.

منبع:فارس

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal