
سرانجام پس از دو مرحله رای گیری، شهردار جدید پایتخت در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران با 16 رای انتخاب شد.
در جلسه روز یکشنبه شورای اسلامی شهر تهران که به منظور انتخاب شهردار جدید پایتخت تشکیل شده بود، با معرفی محمد باقر قالیباف به پایان رسید. در این جلسه هر 31 عضو شورای چهارم شهر تهران حضور داشتند. در این جلسه، محمدباقر قالیباف 16 رأی و محسن هاشمی 14 رأی را به خود اختصاص دادند و بدین ترتیب، محمدباقر قالیباف بار دیگر شهردار تهران شد.
محمدباقر قالیباف و محسن هاشمی، دو گزینه اصلی شهرداری تهران بودند. در این جلسه ابتدا قالیباف در مدت 30 دقیقه به ارائه برنامه هایش پرداخت و به دنبال او محسن هاشمی برنامه های خودش را به شورا ارائه داد.
پس از آن اعضای شورای شهر تهران برای انتخاب شهردار جدید پایتخت رای گیری را آغاز کردند که در نهایت محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار انتخاب شد.
گفتنی است، در رأیگیری نخست هاشمی 15 رأی و قالیباف نیز 15 رأی بدست آوردند و یک رأی نیز ممتنع شد که بدین ترتیب انتخاب شهردار به دور دوم کشیده شد. و سرانجام در دومین مرحله رایگیری از 31 عضو شورا دکتر محمد باقر قالیباف با کسب 16 رای حایز اکثریت آرای شورا شد و با احتساب یک رای مخدوش، محسن هاشمی نیز 14 رای را کسب کرد و بدین ترتیب قالیباف در بهشت ماند.
منبع:فرارو
دیدگاه شما