فرماندار اسدآباد گفت: در شهرستان اسدآباد بیش از 4 هزار وسیله نقلیه سنگین و نیمه سنگین وجود دارد که میتوان از این ظرفیت برای ایجاد صنایع تولید خودرو و مونتاژ بدنه خودرو استفاده کرد.
به گزارش آواسیدجمال به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، حمزه عبدکوند ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان با بیان اینکه شهرستان اسدآباد در سال جاری تعهد ایجاد اشتغال 2 هزار و 251 نفر را دارد، اظهار داشت: تاکنون برای هزار و 127 نفر معادل 50 درصد تعهد شهرستان با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد و 50 میلیون تومان اشتغال ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در سطح شهرستان برای مشاغل خانگی با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 450 میلیون تومان هزینه شده است.
فرماندار اسدآباد به اعتبارت بنگاههای زود بازده از سال 84 تاکنون اشاره کرد و گفت: اعتبارات بنگاههای زود بازده شهرستان 121 میلیارد تومان بوده که تاکنون 45 میلیارد و 500 میلیون تومان جذب شده است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان اسدآباد در محل بزرگراه کربلا و تلاقی شش استان قرار دارد، تصریح کرد: در شهرستان اسدآباد بیش از 43 درصد از مردم در بخش کشاورزی اشتغال دارند.
عبدکوند اضافه کرد: در حال حاضر سه کارخانه بزرگ کنسانتره و ذوب آهن با 150 میلیارد تومان سرمایهگذاری در حال تکمیل است که این سه واحد صنعتی به صورت مستقیم برای 800 نفر و غیر مستقیم برای 3 هزار نفر اشتغالزایی خواهد کرد.
وی به ظرفیت حمل و نقل شهرستان اشاره کرد و ابراز داشت: اسدآباد یکی از قطبهای حمل و نقل کشور محسوب شده و بیش از 4 هزار دستگاه وسیله نقلیه سنگین و نیمه سنگین در این شهرستان وجود دارد که در حمل و نقل کشور مؤثر هستند.
فرماندار اسدآباد افزود: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان در حوزه حمل و نقل میتوان صنایع ماشینسازی و مونتاژ بدنه خودروهای سنگین و نیمه سنگین را در اسدآباد ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر چند نفر از فارغالتحصیلان بر روی طرحی با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال زایی 5 هزار نفر کار مطالعاتی انجام میدهند.
عبدکوند به برخی از مسائل و مشکلات فعالین اقتصادی در شهرستان اسدآباد اشاره کرد و گفت: در خواست وثیقههای سنگین از سوی بانکها، عدم تناسب نیروی انسانی با رشتههای تحصیلی دانشگاهها با نیاز بازار، ضعف ارتباط دانشگاه با صنعت و پائین بودن سهم شهرستان از بخش صنعت برخی از موانع توسعه شهرستان است.
وی ادامه داد: در گذشته تسهیلات پرداختی به دلیل نبود مکانیزم نظارتی قوی در محل خود هزینه نشده است و برای جلوگیری از این معضل باید نظارت دقیق و مستمر انجام شود.
فرماندار اسدآباد با بیان اینکه در چند سال گذشته بیش از 350 حلقه چاه در اسدآباد خشک، تخریب و یا دچار رانش شدند، گفت: در طی شش ماه اخیر نیز 50 حلقه چاه آب تخریب، خشک و یا دچار رانش شدند که به کشاورزان آسیب جدی وارد کرده است.
وی افزود: تمام اموری که در زمینه آبیاری بارانی و قطرهای انجام گرفته برای کاهش مصرف آب نبوده بلکه سطح زیر کشت اراضی کشاورزی را افزایش داده است.
عبدکوند با اشاره به اینکه در پرداخت تسهیلات و امتیازات اقتصادی اهلیت سنجی به صورت کامل انجام نشده است، ابراز داشت: شهرک صنعتی اسدآباد برای جا نمایی و خدمات آب و برق و... به اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان نیاز دارد و از 28 واحد صنعتی مستقر در آن فقط هشت واحد فعال هستند.
دیدگاه شما