آخرین اخبار

28. مهر 1392 - 17:29   |   کد مطلب: 12749

اعضای شورای چهارم همدان، امیررضا یوسفیان را که یک بار سابقه شهرداری در همدان را داشت دوباره برای تصدی این کرسی انتخاب و از زحمات سید مسعود عسگریان که چهار سال سکاندار شهرداری همدان بود تشکر کردند | همچنین در این مراسم با اهداء لوح و هدیه از زحمات سیدمسعود عسگریان تقدیر و حکم شهرداری همدان به امیر رضا یوسفیان اهدا شد.

به گزارش آوای سید جمال و به نقل از  همدان پرس؛ طی مراسمی با حضور استاندار همدان، معاونین استاندار، امام جمعه همدان، اعضای شورای شهر همدان، شهردار و کارکنان شهرداری همدان، نمایندگان همدان و فامنین در مجلس، شهردار سابق همدان و دیگر مسئولان اجرایی آئین تودیع و معارفه شهردار همدان برگزار شد. اعضای شورای چهارم همدان، امیررضا یوسفیان را که یک بار سابقه شهرداری در همدان را داشت دوباره برای تصدی این کرسی انتخاب و از زحمات سید مسعود عسگریان که چهار سال سکاندار شهرداری همدان بود تشکر کردند.

در این مراسم شهردار همدان به علت کمبود وقت سخنرانی نداشت و فقط گفت: امیدواریم بتوانیم امانتدار خوبی برای مردمی که به اعضای شورای چهارم رأی دادند باشیم. همچنین در این مراسم با اهداء لوح و هدیه از زحمات سیدمسعود عسگریان تقدیر و حکم شهرداری همدان به امیر رضا یوسفیان اهدا شد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان:
باید ضوابط پاسخگویی به شهروندان را تسهیل کرد

رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: یکی از عوامل توسعه حاشیه‌نشینی سخت‌گیری بیش از حد و نبود ضوابط قانونی است.

در ابتداي آيين توديع و معرفه شهردار همدان رضا میرزایی رئيس شوراي اسلامي شهر همدان با بیان اینکه اعضای شورای سوم برای مدیریت شهر همدان از زندگی شخصی خود نیز هزینه کردند اظهار داشت: شورای سوم با توجه به مراکز تصمیم‌گیری متعدد در شهر تلاش‌های زیادی را در راستای مدیریت شهری انجام دادند.

وی ادامه داد: تقاطع غیر همسطح فرهنگیان که بیش از 10 سال به عنوان موزه تاریخی شهر همدان معروف شده بود با همت شورای سوم و تلاش‌های عسگریان شهردار وقت، به سرانجام رسید و پل‌های دیگری نیز احداث شد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه مدیریت شهری همدان در حال حاضر آمادگی اجرای چندین پل را به صورت همزمان دارد گفت: اگر مشکل تردد در میدان سپاه را نداشتیم همین الآن نیز توان آغاز و اجرای تقاطع غیر همسطح در این نقطه از شهر را داریم.

وی شورای چهارم را شورایی تخصصی، کارآمد و باتجربه دانست و افزود: اگر مطالبات مردم از شورای شهر و شهرداری هر روز بیشتر می‌شود امری طبیعی بوده و امیدواریم با تعامل بین مجموعه مدیریت شهری فعالیت‌هایی در خور شأن مردم همدان انجام شود.

میرزایی با بیان اینکه شورای چهارم شهر همدان ظرفیت و فضا را برای مطالبه‌گری مردم فراهم می‌کند تصریح کرد: با همکاری و تعامل بین همه دستگاه‌های اجرایی و مدیریت شهری در راستای احقاق حقوق مردم تلاش خواهیم کرد.

وی به ساخت و سازهای غیر مجاز در حاشیه شهر اشاره کرد و یادآور شد: امروز برخی از مدیران به نوع عملکرد شهرداری در مقابله با روند ساخت و سازهای غیر مجاز انتقاد دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان ابراز داشت: ساخت و سازهای غیر مجاز و توسعه حاشیه‌نشینی یا به خاطر سخت‌گیری بیش از حد ضوابط بوده و یا نداشتن بخشی از ضوابط قانونی بوده است.

وی در پایان گفت: باید ضوابط پاسخگویی به شهروندان را تسهیل کرد که مردم دو سال برای پیگیری موضوعی در شهرداری معطل نشوند.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی كشور:
یوسفیان با عملکرد خود نشان خواهد داد که بهنام‌جوی دیگر است
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: 727 هکتار بافت فرسوده در شهر همدان نیازمند ساماندهی است،

امیر خجسته نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي و رئيس كميسيون شوراها و امور داخلي كشور نيز با بیان اینکه ترکیب شورای چهارم شهر همدان تخصصی و خوب است اظهار داشت: در کشور کمتر شورای شهری با ترکیب تخصصی و خوب مانند شورای شهر همدان داریم.

وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امام راحل دستور تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا را صادر کردند و هشت اصل از قانون اساسی به شوراها اختصاص یافته است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی پارلمان‌های محلی و شهری هستند گفت: تمام امور شهری باید به دست پارلمان شهری انجام شود.

وی وظیفه شورای شهر قانونگذاری و نظارت بر اجرای آن دانست و ابراز داشت: در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس موضوع قدرتمند کردن شوراهای اسلامی را در دستور کار قرار دادیم.

خجسته افزود: شوراهای اسلامی در شهرها و روستا باید مدیریت شهری و روستایی را با انتخاب شهرداران و دهیاران مشخص کنند.

وی با بیان اینکه ایران بهترین نمونه دموکراسی دینی در جهان است بیان داشت: امور مردم به خود مردم واگذار شده و مردم ایران با شرکت در انتخابات مختلف امور کشور را در دست دارند.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی افزود: استانداران، فرمانداران و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی موظف به رعایت قوانین مصوب شورای شهر در چارچوب قانون هستند.

وی امیررضا یوسفیان شهردار جدید همدان را فردی پویا، فعال، جسور و خستگی‌ناپذیر دانست و ابراز داشت: یوسفیان با عملکرد خود نشان خواهد داد که بهنام‌جوی دیگر است.

خجسته اذعان کرد: اگر همه مدیران شهری و استانی با همدلی، همکاری کنند می‌توانیم امور شهری را به درستی پیش ببریم.

وی ادامه داد: موضوع احداث قطار شهری همدان را با تمام توان توسط وزیر کشور پیگیری می‌کنیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: برای پیگیری احداث قطار شهری یک نفر نیرو در تهران مستقر شود که از شهرهای دیگری چون کرمانشاه عقب نمانیم.

وی به مدیریت واحد شهری اشاره کرد و یادآور شد: مدیریت شهری باید در دست شوراها و شهرداری‌ها باشد و همه دستگاه‌های خدمات‌رسان با همکاری و وحدت در مدیریت واحد شهری انجام وظیفه کنند.

خجسته خاطرنشان کرد: مردم انتظار تکریم در شورای شهر و شهرداری و پاسخگویی به روز را از مسئولان شهری دارند.

وی افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از انتظارات مردم از شورای شهر و شهرداری است، خطاب به مسئولان امر تصریح کرد: پارک 48 هکتاری و پارک 12 هکتاری منطقه پل هوایی را تعیین تکلیف کنید.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ادامه داد: حفظ باغات، محیط زیست و فضای سبز سرلوحه کارها باشد و توانمندسازی حاشیه شهر که یک سوم جمعیت شهر در آن قرار گرفته در اولویت برنامه‌های مدیریت شهری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ورودی‌های شهر همدان در شأن پایتخت تاریخ و تمدن ایران نیست اذعان کرد: ساماندهی انتقال پایتخت به جایی غیر از تهران در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در حال پیگیری بوده و همدان نیز یکی از گزینه‌ها است.

خجسته با بیان اینکه 727 هکتار بافت فرسوده در شهر همدان نیازمند ساماندهی است، گفت: احداث پارکینگ طبقاتی و ساماندهی منظر و سیمای شهری از ضروریات مدیریت شهری محسوب می‌شود.

وی ابراز داشت: برای بلندمرتبه‌سازی، سایت مستقلی طراحی شود و به سمت تمرکززدایی از رینگ اول و دوم شهر حرکت کرده و در مرحله نخست ادارات را از مرکز شهر خارج کنیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه در مجلس آینده 20 نماینده به مجلس افزوده می‌شود تصریح کرد: با پیگیری‌های مجمع نمایندگان استان یک نماینده به جمع نمایندگان همدان افزوده خواهد شد.

وی در ادامه به آزادراه همدان ـ ساوه اشاره کرد و یادآور شد: 20 کیلومتر از این آزادراه باقیمانده که همه مسئولان برای تکمیل این آزادراه که پنج استان از ان استفاده می‌کنند، باید تلاش بیشتری کنند.

خجسته با انتقاد از عدم تعیین تکلیف استاندار همدان ابراز داشت: به علت عدم تعیین تکلیف استانداران، استان‌ها وضعیت خوبی ندارند.

وی در پایان با بیان اینکه تعیین تکلیف شهرداران باید در اولویت باشد و شهرداری را نمی‌توان با سرپرستی اداره کرد گفت: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران باید در عمل به جایگاه واقعی خود دست یابد و نه فقط در لفظ.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس:
نظام جامع شهری که متعلق به 15 سال پیش است، نیاز به بازنگری دارد
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم همدان رتبه نخست سرانه سپرده‌گذاری پول در بانک‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و این پول‌ها وارد چرخه توسعه استان نمی‌شود.

ابراهیم کارخانه‌ای ديگر نماينده مردم شهر همدان در مجلس شوراي اسلامي نيز  با بیان این‌که علم جلوه عظمت خداوندی است، اظهار داشت: هر جایی که علم سایه بگستراند آنجا عزت و اقتدار دارد.

وی با بیان این‌که علت بغض و کینه استکبار جهانی از نظام اسلامی به خاطر اقتدار علمی است، ادامه داد: برای استمرار نوآوری و اقتدار علمی کشور باید تلاش بیشتری شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که سرعت علم در ایران 13 برابر میانگین جهانی است، تصریح کرد: مدیران و دستگاه‌های اجرایی باید در راستای تناسب بین توسعه علمی نظام اجرایی کشور با سرعت توسعه علمی کشور تلاش بیشتری کنند.

وی با بیان این‌که شکوفایی، اقتدار و توسعه هر کشوری با علم شکل می‌گیرد، ادامه داد: شورای شهر و شهرداری به مسئله علم بیشتر توجه کنند و نظام جامع شهری که متعلق به 15 سال پیش است، نیاز به بازنگری دارد.

کارخانه‌ای خاطرنشان کرد: با تغییرات صورت گرفته در طی 15 سال گذشته در همدان برای پاسخگویی به نیازهای همدان باید با نگاه علمی حرکت شود.

وی عنوان کرد: باید برای مدیریت شهر همدان برنامه منسجم و هدفمند 20 ساله طراحی شود و به صورت برنامه‌های کوتاه‌مدت پنج ساله اجرا شود که با تغییر شهرداران توسعه شهر از استحکام و صلابت برخوردار باشد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به سپرده‌گذاری مردم همدان در نزد بانک‌ها اشاره کرد و یادآور شد: مردم همدان رتبه نخست سرانه سپرده‌گذاری پول در بانک‌ها در کشور را به خود اختصاص دادند و این پول‌ها وارد چرخه توسعه استان نمی‌شود.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی می‌توان پول‌های مردم در بانک‌ها و بخش خصوصی را برای انجام پروژه‌های شهری سوق داد که به جای شهرداری، آن‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

کارخانه‌ای با اشاره به این‌که بودجه عمومی دولت در سال گذشته 105 هزار میلیارد تومان محقق شد، عنوان کرد: نقدینگی کشور 500 هزار میلیارد تومان بوده که بیش از پنج برابر بودجه عمومی دولت است.

وی با بیان این‌که همدان را به نام دارالمومنین می‌شناسند، ادامه داد: مدیریت شهری باید طوری برنامه‌ریزی کند که روحیه شهادت‌طلبی و رشادت مردم دارالمومنین از سیمای شهر مشخص شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: هر قدر شهر با نشاط و شاداب باشد در روحیه مردم تاثیرگذار بوده و باید شهری شاداب و با طراوت ایجاد کرد.

وی کسب درآمد را برای شهر مهم دانست و اظهار داشت: باید درآمدهای شهری به گونه‌ای تعیین شوند که بر روی اقشار ضعیف جامعه فشار وارد نشود.  

کارخانه‌ای با انتقاد از عملکرد شهرداری در کسب درآمدها گفت: در حاشیه شهر برای احداث کوخ‌ها مسئله ایجاد پارکینگ الزامی می‌شود اما در برج‌سازی‌ها به موضوع ایجاد پارکینگ توجه و الزام نشده و در توسعه شهری باید این موضوع را مدنظر داشت.

وی با بیان این‌که شهر باید توسعه متوازن داشته باشد نه سینوسی، تصریح کرد: در شهر اصفهان در بخش بافت قدیمی شهر بلندمرتبه‌سازی ممنوع بوده و در بخش دیگری از شهر ارتفاع داده‌اند اما در شهر همدان نظام مهندسی شهری را در نظر نگرفتیم.

عضو کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: حاشیه شهر به عنوان کمربندی جلوی تمرکز شهر همدان را گرفته و باید شهرداری، حاشیه شهر را به مرکز شهر برای تسهیل در تردد شهروندان متصل کند.

وی انجام مدیریت واحد شهری را کاری مشکل دانست و اظهار داشت: برای انجام مدیریت واحد شهری این مهم باید از تهران و وزارتخانه‌ها آغاز و به استان‌ها ابلاغ شود.

کارخانه‌ای از تغییر کاربری‌ها در شهر انتقاد کرد و گفت: برخی با تغییر کاربری‌ها میلیاردها تومان از اموال مردم را در اختیار می‌گیرند و شهرداری باید جلوی این مسائل را بگیرد.

امام جمعه همدان:
شهرداری در همدان خالصانه کار می‌کند
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه برخی افراد برای یک پست و مقام پیش‌پا افتاده سر و دست می‌شکنند اظهار کرد: اگر در کارها نیت خدایی باشد این گونه برای کسب پست تلاش نمی‌شد.

آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی افزود: اگر کارها رنگ و بوی خدایی بگیرند حتماً ماندگار خواهند شد و برکت می‌یابند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری در همدان خالصانه کار می‌کند و متأسفانه روح تشکر در شهر وجود ندارد تصریح کرد: شورای شهر باید فردی کارآمد را برای شهرداری انتخاب کند تا بتواند از عهده اداره شهر بیاید.

امام جمعه همدان به پروژه در حال احداث حوزه علمیه امیرالمؤمنین همدان اشاره کرد و ابراز داشت: این پروژه به دلایل مختلفی متوقف شده و از عسگریان شهردار سابق همدان می‌خواهم که این موضوع را پیگیری و حوزه علمیه امیرالمؤمنین را تکمیل کند.

استاندار همدان:
حفظ فضای سبز و توسعه سرانه فضای سبز در اولویت برنامه‌های شهرداری قرار گیرد.
استاندار همدان گفت: شهرداری برای تأمین درآمدهای مالی خود شهر را نفروشد و به فکر درآمد از راه‌های قانونی باشد.

علی‌محمد آزاد در آئین تودیع و معارفه شهردار همدان اظهار داشت: اعضای شورای شهر باید شکر نعمت رأیی که مردم به آنها دادند را با خدمت‌رسانی و پیگیری مسائل جامعه به جا آورند.

وی ادامه داد: شورای شهر باید به شهردار در راستای کار در شأن همدان کمک کرده و همه دستگاه‌های اجرایی نیز با شورای شهر و شهرداری همکاری و تعامل داشته باشند.

استاندار همدان افزود: شورای شهر نیز با دستگاه‌های مختلف برای اداره شهر و تصمیم‌گیری در مدیریت شهری انجام دهد.

وی با توصیه به اعضای شورای شهر و شهرداری گفت: به خواسته‌های معقول و منطقی مردم توجه کرده و برای پیشبرد برنامه‌ها با تفکر علمی حرکت کنید و از ظرفیت اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها به عنوان نخبگان علمی و فکری در مدیریت شهری استفاده شود.

آزاد بدنه کارشناسی شهرداری را ضعیف دانست و ابراز داشت: تعداد کارشناسان نسبت به موارد مختلف در شهرداری پایین است که شورای شهر و شهرداری باید به این موضوع توجه کرده و به تقویت بدنه کارشناسی با استخدام نیروهای متخصص و یا آموزش نیروهای فعلی اقدام کنند.

وی راه‌اندازی شهروند الکترونیکی را از سوی شورای شهر و شهرداری خواستار شد و بیان داشت: حفظ فضای سبز و توسعه سرانه فضای سبز در اولویت برنامه‌های شهرداری قرار گیرد.

استاندار همدان با بیان اینکه تغییر کاربری فضای سبز ممنوع است تصریح کرد: فقط با هماهنگی استاندار می‌توان اقدام به تغییر کاربری فضای سبز کرد و حفظ باغات را نیز مد نظر داشته باشید.

وی با اشاره به اینکه شهرداری برای تأمین درآمدهای خود شهر نفروشد اذعان کرد: برای بلندمرتبه‌سازی سایت خاصی را در نقطه‌ای از شهر تعریف و منابع مالی شهرداری را راه‌های قانونی تأمین کنید.

آزاد با بیان اینکه حاشیه شهر، متن را می‌بلعد خاطرنشان کرد: برای سرریز جمعیت شهر تدبیری اساسی اندیشیده و راهکاری بیابید و موضوع احداث شهر حوراء را پیگیری کنید تا سرریز جمعیتی به آن منطقه منتقل شود.

وی ادامه داد: احیاء قنوات شهر در برنامه‌های شهرداری قرار گیرد و این آب برای فضای سبز و بخش صنعت مناسب است.

استاندار همدان با بیان اینکه از 29 شهرداری استان تاکنون 26 شهردار معرفی شدند اذعان کرد: 13 مورد از شهرداران در استانداری بررسی و تأیید شدند و سه مورد که هنوز شهردار معرفی نکردند در اسرع وقت شهردار را معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه ریسک‌پذیری شهردار برای انجام کارها بسیار مهم است ابراز داشت: شورای شهر جلوی ریسک‌پذیری شهردار را بگیرند.

شهردار سابق همدان مطرح کرد
سرانه فضای سبز در شهر همدان 9.4 متر مربع است

شهردار سابق همدان گفت: یکی از اولویت‌های کاری من در شهرداری اصلاح ساختار نیروی انسانی بود که با برگزاری آزمون نیروهای متخصص جذب و تعدادی از نیروهای شهرداری، بازنشسته و یا جابجا شدند.
سیدمسعود عسگریان عصر امروز در آئین تودیع و معارفه شهردار همدان با بیان اینکه در سال 88 شورای شهر سوم و مسئولان خواهان انجام کارهای بزرگ در شهر بودند اظهار داشت: یکی از اولویت‌های کاری شهرداری اصلاح ساختار نیروی انسانی بود.

وی ادامه داد: زمانی که من به شهرداری رفتم تعداد یک‌هزار و 114 نفر نیرو در مجموعه شهرداری به غیر از نیروهای شرکتی به صورت کارمندی فعالیت می‌کردند و امروز با احتساب نیروهای متخصص که از طریق آزمون در مقاطع کارشناسی و ارشد استخدام شدند تعداد 815 نفر نیروی متخصص و کارآمد در مجموعه شهرداری خدمت می‌کنند.

شهردار سابق همدان با بیان اینکه بخشی از نیروهای شهرداری بازنشسته و یا جابجا شدند گفت: در یکی از سازمان‌های وابسته به شهرداری تعداد 150 نفر نیروی مازاد وجود داشت که هیچ کاری هم انجام نمی‌دادند.

وی افزود: تعداد 17 نفر از مدیران مجرب شهرداری به عنوان مشاور از کار حذف شده بودند که دوباره به کار گرفته شدند و آنها بهترین و لایق‌ترین مدیران شهرداری هستند.

عسگریان بودجه سال 87 شهرداری همدان را 104 میلیارد تومان دانست و ابراز داشت: امروز برای شهرداری همدان 243 میلیارد تومان بودجه پیش‌بینی شده و در سال‌های 88، 89، 90 و 91 شهرداری موفق به تحقق 100 درصدی بودجه شد.

وی با بیان اینکه در سال 88 زیرساخت‌های شهر الکترونیک فراهم نبود تصریح کرد: در سال 88 حتی یک متر هم فیبر نوری نداشتیم، اما امروز 10 کیلومتر فیبر نوری مختص شهرداری با «دیتاسنتر» ایجاد و زیرساخت‌های شهر الکترونیک فراهم شده است.

شهردار سابق همدان با بیان اینکه سال 88 طرح جامع مدیریت پسماند نداشتیم بیان داشت: در سال 87 تعداد 153 دستگاه اتوبوس داشتیم که تعداد 125 دستگاه فعال بودند که امروز تعداد 242 دستگاه اتوبوس داریم که تعداد 208 دستگاه اتوبوس فعال هستند.

وی سازمان موتوری شهرداری را کارآمدترین سازمان شهرداری دانست و اذعان کرد: در سال 87 فقط 30 دستگاه ماشین‌آلات داشتیم که در سال 92 با صرف اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان به 120 دستگاه انواع ماشین‌آلات افزایش یافته است.

عسگریان در ادامه به پارک‌های شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: در سال 87 در شهر 75 قطعه پارک به مساحت 375 هکتار داشتیم که در سال 92 به 94 قطعه پارک با مساحت 494 هکتار افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر سرانه فضای سبز در شهر همدان 9.4 متر مربع است.

شهردار سابق همدان با بیان اینکه در حوزه ترافیکی مطالعات طرح جامع ترافیکی به اتمام رسیده است خاطرنشان کرد: مطالعات قطار شهری همدان از سال 91 آغاز و هوشمندسازی تقاطع‌های غیر همسطح در چهار راه‌ها را انجام دادیم.

وی از انجام 54 طرح در حوزه شهرسازی خبر داد و گفت: سال گذشته مرکز کنترل ترافیک را افتتاح و طرح توانمندسازی پنج منطقه حاشیه شهر را انجام دادیم.

عسگریان با بیان اینکه بازنگری طرح تفصیلی شهر از سال 91 آغاز شده است تصریح کرد: بیش از یک سوم املاک شهر فاقد سند ثبتی هستند که برای برون‌رفت از این مشکل کارهایی انجام گرفته است

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal