مهدی سماواتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به شرایط بیمه روستائیان و عشایر اظهار کرد: یکی از شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر داشتن سنین 55 سال برای آقایان و 50 سال برای خانمها بود.
وی با اشاره به تغییر مدیریت سازمان و تأکید بر طراحی الگوی نوین فرهنگی افزود: حذف سقف سنی در راستای تعمیم و گسترش بیمه به عنوان نخستین اقدام مدیریت جدید صورت گرفت.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر همدان بیان داشت: حذف محدودیت سنی برای اجرا در قالب بخشنامهای در یکم دی ماه به تمام صندوقهای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در سطح کشور ابلاغ شد.
وی با اشاره به اطلاعرسانی در این زمینه تصریح کرد: بر اساس این بخشنامه تمام افراد ساکن در روستاها بدون هیچ محدودیتی میتوانند زیر پوشش بیمه قرار گیرند.
سماواتی ابراز داشت: روستاییان و عشایر با داشتن 18 سال میتوانند با عضویت در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر از مزایای این صندوق بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: با توجه به ساختار صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بیمهشدگان با پرداخت 15 سال حق بیمه میتواند از مزایای بازنشستگی صندوق استفاده کنند.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر همدان گفت: هر فردی که زیر پوشش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر قرار میگیرد با پرداخت یک سال حق بیمه و تمدید به موقع آن در صورت فوت، خانواده وی از مزایای مستمری بازماندگان تحت کفالت بیمهشده بهرهمند خواهند شد.
وی حذف سقف سنی را مختص صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر عنوان کرد و افزود: این مهم در یک دوره کوتاهمدت در سال 84 تا 86 نیز اجرایی شد که بعد از آن متوقف شده بود.
سماواتی ابراز کرد: این موضوع امسال با تغییر مدیرعامل و رویکرد جدید ایشان در بحث فرهنگی مجدد در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اجرای این بخشنامه از ابتدای دی ماه و نتیجه مثبت آن اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشتر ساکنان روستا را افراد بالای 55 سال تشکیل میدهد با ابلاغ این بخشنامه متقاضیان بسیاری برای ثبتنام مراجعه کردهاند.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر همدان تصریح کرد: اجرای این مهم گام مثبتی در راستای پوشش 100 درصدی بیمه اجتماعی روستاییان و عشایری خواهد بود.
وی با اشاره به بیمه زنان خانهدار روستایی و عشایری ابراز داشت: در این زمینه نیز بخشنامهای وجود دارد که زنان روستایی و عشایری میتوانند به صورت مجزا خود را بیمه کنند.
سماواتی اضافه کرد: در گذشته بیشتر زنان روستایی تحت کفالت سرپرست خانواده زیر پوشش بیمه قرار میگرفتند اما با ابلاغ این بخشنامه میتوانند به صورت مجزا خود را بیمه کرده و مشمول قانون بازنشستگی شوند.
وی بیان داشت: در صورت اقدام برای بیمه مجزای زنان، این امر هیچ تداخلی با بحث کفالت آنان نداشته و زنان روستایی و عشایری میتوانند علاوه بر استفاده از مزایای بحث کفالت از مزایای بیمه خود نیز استفاده کنند.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر همدان با بیان اینکه بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر یک بیمه اختیاری است، یادآور شد: در بیمه اختیاری تمام اصناف میتوانند ثبتنام کرده و از مزایای بیمه بهرهمند شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از مزایای بزرگ صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر میتوان به پرداخت حق بیمه به صورت سالانه و انتقال سوابق اشاره کرد.
دیدگاه شما