آخرین اخبار

14. بهمن 1392 - 15:58   |   کد مطلب: 19411

فرماندار اسدآباد گفت: جمهوری اسلامی ایران اکنون به عنوان یک کشور اثر گذار در منطقه و جهان شناخته شده است و این را مدیون شهدا، حمایت های مقام معظم رهبری و حمایت های مردم از نظام و انقلاب هستیم.

روستای یوسف آباد شهرستان اسداباد (10)

به گزارش آوای سید جمال؛ حمزه عبدکوند در جشن انقلاب روستای یوسف آباد گفت: بعد از 35 سال از گذشت انقلاب اسلامی ایران شاهد رشد انقلاب اسلامی در همه زمینه ها علمی و پژوهشی هستیم.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران باید استمرار و ادامه داشته باشد تا آن را به دست صاحب اصلی آن امام زمان (عج) بدهیم.

وی تصریح کرد: اسلام خواهی، استکبار ستیزی و استقلال طلبی باعث شده است که دشمنان همواره بر ضد ایران عمل کنند که نمونه بارز آن تحریم ها است.

فرماندار اسدآباد گفت: چنانچه دشمنان بخواهند علیه جمهوری اسلامی ایران عهد شکنی کنند، پاسخ دندان شکنی از از ملت ایران دریافت خواهند کرد.

عبدکوند گفت: در سطح شهرستان در دو سال اخیر علیرغم کمبود منابع و اعتبارات و محدودیت منابع، اسدآباد روی ریل توسعه قرار گرفته است و سه پروژه عظیم صنعتی تولیدی شهرستان در نیمه نخست سال آینده به بهره برداری میرسد که با افتتاح این طرح برای هزار نفر از جوانان این شهر به صورت مستقیم و 4 هزار نفر نیز به صورت غیر مستقیم شغل ایجادمی شود.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal