آخرین اخبار

16. بهمن 1392 - 18:30   |   کد مطلب: 19700

امام جمعه اسدآباد گفت: خداوند کDSC04466 [20]سی را بهتر از قرآن برای موعظه انسان نفرستاده است چرا که قرآن حبل الله متقین است و هرکس به آن چنگ زند را به رستگاری می رساند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای سید جمال، حجت الاسلام و المسلمین موسی حسینی مجد در محفل انس با قرآن 400 دانش آموز اسدآبادی گفت: انقلاب اسلامی ایران نعمت های بیشماری برای مردم به ارمغان آورده است.

وی ادامه داد: در دوران انقلاب جوانان زیادی را از دست دادیم و خون دلهای زیادی خوردیم اما اکنون شاهد پیشرفت انقلاب در زمینه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و کشاورزی هستیم که یکی از برکات آن روی آوردن نسل جوان و مردم به قرآن است که با وجود قرآن به خیلی از ارزش ها دست پیدا کرده ایم.

وی تصریح کرد: انس با قرآن و تدبر در آن انسان ساز است به طوری که تمام نیازهای انسان را در همه زمان ها پاسخگو است.

وی خاطر نشان کرد: قرآن به عنوان کتاب دستور العمل انسان ها آمد تا همه ما با تدبر در آیات آن راه مستقیم را پیدا کنیم و جامعه ما به خاطر نظام اسلامی که دارد اهمیت و توجه ویژه ای را برای قرآن قائل است.

امام جمعه اسدآباد با بیان اینکه هدف قرآن تذکر لسانی است گفت: هرکس به تذکرات قرآنی گوش دهد در آینده رستگار می شود.

حسینی مجد ادامه داد: قرآن تنها قرائت نیست، بلکه باید در آیات آن نیز تدبر کرد.

وی افزود: حفظ قرآن همراه با توجه و تدبر در آن خوب است، چرا که بالاترین عمل در جامعه اسلامی ما، عمل به قرآن است.

امام جمعه اسدآباد در پایان گفت: شهرستان اسدآباد ظرفیت های زیادی در زمینه های قرآنی دارد که در این راه نیازمند کمک و همراهی مسئولین است.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal