مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد گفت: پنج طرح آموزش و پرورش اسدآباد جهت اتمام مراحل ساخت خود نیازمند اعتبارات ملی هستند.
به گزارش آوای سید جمال؛ جعفر دهبانی بصیر در بازدید از طرحهای عمرانی آموزش و پرورش اسدآباد افزود : اعتبارات استانی جوابگوی طرحهای آموزش و پرورش نیست و برای تکمیل این طرحها نیازمند اعتبارات ملی هستیم.
وی ادامه داد: پنج طرح نیمهتمام آموزش و پرورش جهت اتمام کار نیازمند 70 میلیارد ریال اعتبارات هستند که اعتبارات استانی جوابگو نیست.
مدیر آموزش و پرورش اسدآباد ابراز کرد: نمونه این طرحها استخر دانشآموزی است که از سال 90 کلنگ آن به زمین خورده است و سه هزار متر زیربنا دارد و تاکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و برای تکمیل آن نیازمند 20 میلیارد ریال اعتبار هستیم.
دهبانی بصیر خاطرنشان کرد : کانون فرهنگی تربیتی از دیگر طرحهایی است که از سال 83 احداث آن آغاز و برای تکمیل به 15 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی در مورد دبیرستان استثنایی گفت: این طرح از سال 87 آغاز شده است در فضای 2 هزار متری آغاز شده است و تا کنون بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تنها مرحله نازک کاری و دیوار کشی مدرسه باقی مانده است که در صورت تامین اعتبار در کمترین زمان ممکن به بهره برداری می رسد.
مدیر آموزش و پرورش اسدآباد افزود: طرحهای دبیرستان هشت کلاسه و آموزشکده فنی از نیازهای اساسی آموزش و پرورش در اسدآباد است که بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و حمایت مسئولان برای تخصیص اعتبار مناسب برای اتمام این طرحها لازم است.
دیدگاه شما