آخرین اخبار

14. آبان 1393 - 6:39   |   کد مطلب: 27102
images
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه در رای اعتماد به وزیر باید منافع ملی را مورد نظر قرار داد، گفت: عدم رای آوری وزیر پیشنهادی علوم درمجلس نباید باعث ایجاد فاصله میان قوای مقننه و مجریه شود و درحال حاضر روابط مثبتی میان مجلس و دولت وجود دارد.

به گزارش آواسیدجمال،بهروزنعمتی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه عدم رأی آوری وزیر پیشنهادی علوم باعث تضعیف روابط میان دولت و مجلس نشده است، گفت: رئیس جمهور می تواند افراد مورد اعتماد خود را برای کسب رأی اعتماد به مجلس معرفی کند و قوه مقننه هم وظیفه دارد که براساس آنچه تشخیص میدهد اعمال نظر کند و به دلیل عدم رای آوری یک وزیر رابطه میان مجلس و دولت ضعیف نخواهد شد.

نماینده مردم اسد آباد درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: خوشبختانه رئیس جمهورخود از جنس مجلس بوده و قوه مقننه را بهتراز همه می شناسد، البته وی پنج دوره در مجلس شورای اسلامی نماینده بوده و حتی معاون اول رئیس جمهور و تعداد بسیاری از وزرا در هیات دولت هم در دورهای مختلف درخانه ملت حضور داشتند و برمبنای تشخیص خود به وزرای پیشنهادی از سوی دولت ها رای دادند واین دوره هم مستثنی از این موضوع نیست.

وی تصریح کرد : بنده بارها به همکاران در دولت و حتی خود شخص وزیر پیشنهادی این نکته را متذکر شدم که شرایط به گونه ای نیست که آقای نیلی آراء لازم را از مجلس کسب کند، البته به این موضوع هم اشاره شد که مجلس از لحاظ مدیریتی شخص وزیر پیشنهادی را مورد تائید قرارنداده است، اما شاید برخی دراین میان از فرصت استفاده کرده و مسائل سیاسی را مطرح کردند وباید گفت که بیشترین سابقه ای که وزیر پیشنهادی علوم داشت تنها چند ماه سرپرستی دانشگاه تهران بود، ازاین رو وزارت علوم تحقیقات و فناوری باید دارای وزیری باشد که بتواند این وزارتخانه مهم را مدیریت کند.

نعمتی با بیان اینکه دولت حق دارد که فرد مورد نظرخود را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کند، تصریح کرد: به طور قطع این حق برای مجلس هم وجود دارد که نسبت به آنچه که درذهن دارد به وزرای پیشنهادی رای اعتماد یا عدم رای اعتماد دهد، البته باید اشاره کرد که بسیاری از وزرا در دولت یازدهم برای کسب رای اعتماد درمجلس دارای چالش های بسیاری بودند ولی با جلسات متعدد و صحبت میان نمایندگان توانستند مجلس را اغناء کنند؛ بنابراین مجلس به دنبال ایجاد چالش نیست بلکه مجلس خواهان ایجاد یک رابطه  منطقی و مستمر میان قوه مجریه و مقننه است.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس درباره روابط میان دولت و مجلس، گفت: درحال حاضر روابط مثبتی میان قوه مقننه و مجریه وجود دارد، و مسائلی که پیش می آید نباید باعث ایجاد فاصله شود، ازاین رو رابطه ها باید سامان داده شود و اگر گله مندی ها و مشکلاتی هم وجود دارد به طور صحیح رفع شود، هرچند که یکی از گله مندی ها این است که متأسفانه وزرا و معاونان پارلمانی درحال حاضر کمتر درمجلس حضوردارند و این عدم حضور آنها باعث می شود که مشکلات کشور حل نشود.

 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal