آخرین اخبار

16. آبان 1391 - 12:49   |   کد مطلب: 3451

معاون فرماندار اسدآباد گفت : طي سه سال اخير مبلغ 320ميليارد ريال در بخشهاي زيربنايي کشاورزي مانند آبياري تحت فشار و جاده هاي دسترسي به مزارع هزينه شده است

به گزارش آواسیدجمال به نقل از روابط عمومی فرمانداری اسدآبادحمزه عبدکوند روز دوشنبه در کارگروه امور اقتصادي و توليدي استفاده از کليه امکانات و بهره‌وري از منابع آب و خاک
کشاورزي را براي عمران روستايي و ‌افزايش توليدات کشاورزي ضروري دانست .
وي با اشاره به خسارتهاي وارده به کشاورزان خواستار تسريع در پرداخت غرامت به توليدکنندگان متضرر شد و افزود : نرخ بالاي تعرفه بيمه و تاخير در پرداخت غرامت موجب کاهش انگيزه و رغبت کشاورزان و توليدکنندگان براي بيمه محصولات مي شود .
در ادامه رئيس جهاد کشاورزي شهرستان نيز از برداشت 55 هزار تن چغندر قند از مزارع زير کشت اين محصول خبر داد و گفت : عمليات برداشت 95 درصد اين محصول انجام شده و تنها 5 درصد در مزارع باقي مانده است .
"حسين فضلي " سطح سبز محصول چغندر قند را 1400 هکتار اعلام کرد و افزود : از اين ميزان 1250 هکتار با کارخانه قند همدان و 250هکتار با کارخانه اصفهان قرارداد خريد منعقد شده و مطابق برنامه ريزي صورت گرفته کار تحويل محصول انجام شده است .
وي با اشاره به کيفيت بالاي چغند قند اسدآباد گفت : کارخانه قند همدان با عيار متوسط 5/18 و با افت متوسط 4/1 محصول از کشاورزان را خريداري کرده که نسبت به سالهاي قبل کارخانه عملکرد بهتري داشته است .

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal