به گزارش آوای سیدجمال، محمود رضا رسولی، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: با توجه به اینکه در ایام محرم و در آستانه روزهای تاسوعا و عاشورا هستیم، با افزایش ذبح دام و گوسفند قربانی مواجه میشویم.
وی با تاکید بر اینکه در ذبح دام باید تمام اصول بهداشتی و پیشگیری از انتقال بیماریها رعایت شود، تصریح کرد: 34 اکیپ ثابت و سیار برای نظارت بر ذبح بهداشتی دام در روزهای تاسوعا و عاشورا به حالت آماده باش درآمده است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه بهتر است ذبح دام قربانی در کشتارگاههای صنعتی انجام شود و پس از گذشت 24 ساعت، نسبت به توزیع گوشت قربانی اقدام شود، گفت: کشتارگاههای صنعتی ما مجهز به اتاق پیشسرد هستند.
رسولی با اشاره به اینکه قرار دادن گوشت در اتاق پیشسرد از آلودگی گوشت و انتقال بیماریها جلوگیری میکند، عنوان کرد: متاسفانه برخی از مردم به این موضوع توجه ندارند و پس از ذبح سنتی دام اقدام به توزیع و مصرف گوشت آن میکنند.
وی با اشاره به فعالیت 34 اکیپ ثابت و سیار در روز تاسوعا و عاشورا ،اظهار داشت: تدابیری برای تشویق هیئتها و مردم برای کشتار قربانیها در کشتارگاههای صنعتی اندیشیده شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان از افتتاح ششمین کشتارگاه صنعتی در تویسرکان خبر داد و گفت: این کشتارگاه هم مجهز به واحد پیشسرد است و سامانه 1512 مربوط به اکیپهای نظارتی دامپزشکی تدارک دیده شده تا در شرایط بهداشتی ذبح دامهای قربانی را انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف مهم ما تامین امنیت غذایی مردم است، گفت: در زمینه واکسیناسیون دامهای استان، 75 درصد افزایش داشتهایم.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه33 میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شده، اظهار داشت: خوشبختانه هیچگونه مشکل بهداشتی در این زمینه وجود نداشته است.
رسولی از واکسیناسیون بیش از 100 هزار دام سبک در استان خبر داد و گفت: این عملیات برای حفظ سرمایههای استان انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته کاهش 45 درصدی کانون بیماریهای دامی را داشتیم، تصریح کرد: این موفقیت حاصل انجام اقدامات بهداشتی و مراقبتی در استان است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه برای اولین بار در کشور سامانه بازرسی آنلاین مواد خام دامی را راهاندازی کردیم، گفت: تجهیز آزمایشگاه مرکزی اداره دامپزشکی از دیگر اقدامات ما بوده است.
رسولی در بخش دیگری از سخنانش به شیوع تب مالت در استان اشاره کرد و افزود: تب مالت یک بیماری مشترک بین دام و انسان است که از طریق مصرف لبنیات سنتی آلوده و تماس با دام آلوده منتقل میشود.
دیدگاه شما