به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،کامران اکبری شایگان برگزاری جشنواره غذا و مسابقات را فرصتی برای معرفی توانمندیها، ظرفیتها و افزایش شور و نشاط اجتماعی در شهرستان دانست و گفت:
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اسدآباد افزود: غذاهای سنتی و شیرینیهای محلی یکی از مولفههای هویتی این شهرستان است و برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی نیز در شناساندن ظرفیتهای این منطقه موثر است.
او تصریح کرد: ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی از دیگر موضوعاتی بوده که علاوه بر معرفی غذاهای سنتی و بومی، در ترویج سبک زندگی سالم موثر است و هدف مهمی است که این جشنواره دنبال میکند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما