به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، غلامحسین دغاغله، عضو هیئت عامل و راهبر امور حقوقی و سرمایهگذاری سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور، در این مراسم اعلام کرد که در نوروز امسال (۱۴۰3)، بیش از ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از طریق ناوگان حملونقل عمومی جادهای جابهجا شدند. این رقم نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد رشد داشته و نشاندهنده افزایش اعتماد و اطمینان مردم به سیستم حملونقل عمومی است.
همچنین، در این مراسم به پویش «نه به تصادف» اشاره شد که امسال با تمرکز بر نحوه رانندگی و رفتار رانندگان اجرا شده است. این برنامه به کاهش تصادفات جادهای کمک کرده و امیدواری وجود دارد که با ادامه این سیاستها، شاهد کاهش چشمگیرتر تصادفات در سالهای آینده باشیم.
این مراسم با حضور مقاماتی چون دکتر یوسفیان (معاون امور عمرانی استانداری همدان)، سردار زارعی (جانشین فرماندهی انتظامی استان)، سرهنگ فرجی (فرمانده پلیس راه استان) و جمعی از مسئولان و صنف حملونقل بار و مسافر استان برگزار شد که حاکی از اهمیت این بخش در توسعه و ایمنی حملونقل کشور است.
این موفقیتها نه تنها بهبود خدمات حملونقل عمومی را نشان میدهد، بلکه گامی مؤثر در جهت افزایش ایمنی جادهای و کاهش حوادث رانندگی است.
دیدگاه شما