میدونم الان همه تون با درس و امتحان سرتون شلوغه و البته با مسائل سیاسی که این روزها همه رو به خودش مشغول کرده واز خیلی از مسائل غافل کرده
اما خوبه همیشه یادمون باشه که کی بودیم والان به برکته خون شهدا کجا هستیم
همه مردم وقتی گرونیها زیاد میشه شروع میکنن به مقایسه خودشون با کشورهای اروپایی و ارتباط با آمریکا...
ولی این مساله مطرحه که مگه ما قبلا ارتباط نداشتیم و اون موقع که ارتباط داشتیم آمریکا چه گلی به سرمون زده بود و...
یه بنده خدایی یه روایت میکرد از یک شهید بزرگوار از شهرستان رزن استان همدان با نام شهید قدرت ا... دارابی
از نحوه شهادتش میگفت که حتی دوربین صدا وسیما با گزارش مستقیم آقای بیژن نوباوه لحظه شهادتشو ثبت کرده و...
یه خاطره از این شهید که در حین عملیات کربلای پنج به شهادت رسید برامون گفت که این شهید همیشه میگفته :
"ما ازاین عملیات های کربلای 4 (که با شکست همراه بود )و عملیات کربلای5(که با پیروزی همراه بود) در تاریخ انقلاب زیاد داشتیم ما بهتره به فکر خودمون باشیم که این چند لیتر خونی رو که داریم چطوری تقدیم امام و انقلاب و اسلام کنیم"
حالا شما خودتون قضاوت کنید اصلا تکلیف گرا هستیم یا نه
اصلا شوت میزنیم یا نه
اصلا فرمایشات امامون رو مدنظر قرار میدیم یا اینکه سعی میکنیم صحبت های امام رو با خودمون تطبیق بدیم
اصلا میدونیم چه هزینه ای دادیم تا به اینجا برسیم یا نه
اصلا میدونیم که نباید آخرت خودمون رو به دنیای دیگران نفروشیم یا نه
و اصلا شهدا رو یادمون مونده یا نه
و هزاران اصلا ....
این روایت از شهادت شهید عزیز علی اقبالی حسابی حالمو گرفت امیدوارم حال شماهم در این موارد زیاد بگیره و همیشه پاسدار خون شهدا باشید انشاا...
به قول دوستان فیض بوکی :
اگه نکته رو گرفتی بکوب لایکو....
سلطان پروازی که به دستور صدام، بدنش را نصف کردند.

آشنایی با قهرمانان ملی و میهنی کشورمان، تنها محدود به عرصه ورزش و علمی نیست؛ با کمی بازنگری و وسعت دید میتوان قهرمانانی را مثال زد که در عرصهای چون دفاع مقدس و بین آن همه رزمنده، شاید جزء معدود اهداف رژِم بعثی عراق برای برداشته شدن از سد راهش بودند.
جوان ترین استاد خلبان نیروی هوایی ارتش ایران، سرلشکر خلبان، «علی اقبالی دوگاهه» و داستان عجیبی که شهادت وی را رقم زد، برای مخاطبین گرامی، چندان خالی از لطف نیست.
او اهل رودبار استان گیلان بود. وی در ۲۵ سالگی استاد خلبان جنگنده F5 و در ۲۷ سالگی با درجه سرگردی جزو افسران ارشد نیروی هوایی ارتش ایران شد.
سرلشگر خلبان«عباس بابایی» و سرلشگر خلبان «مصطفی اردستانی» از شاگردان تحت آموزش وی بودند.
آموزش درآمریکا
دوره تکمیل دوره خلبانی را به مدت ۲۲۰ ساعت در سال ۱۳۴۷ در پایگاه هوایی ویلیامز شهر فنیکس ایالت آریزونای امریکا را به پایان رساند و کسب رتبه نخست در بین بیش از ۴۰۰ دانشجوی خلبانی از کشورهای مختلف به عنوان خلبان نمونه این پایگاه را از آن خود نمود.
امتیازات خلبانی که او در پایگاه ویلیامز آمریکا بدست آورد شامل رکوردهایی بود که تا آن زمان هرگز در آن پایگاه هوایی ثبت نشده بود. بطوری که تمامی اساتید پرواز هواپیماهای جنگی آمریکا را شگفت زده نمود و از همین رو به وی لقب "سلطان پرواز" را داده بودند.همچنین در سال ۱۳۵۳ جهت گذراندن دوره کارشناسی تفسیر عکسهای هوایی و مدیریت اطلاعات و عملیات هوایی مجددا به امریکا اعزام گردید .
شهادت
این هم وطن دلیر اکثر تلمبه خانه ها و نیروگاه های برق عراق از کار انداخته بود و طرح های عملیاتی وی باعث گردیده بود صادرات ۳۵۰ میلیون تنی نفت عراق به صفر برسد از این رو مشخصا مورد هدف نیروهای بعث، خصوصا صدام قرار گرفته بود. اما پس از دستگیری این شهید بزرگوار، به دستور صدام بدنش به دو نیمه تبدیل شد و نیمی از پیکر مطهرش در نینوا و نیمی در موصل عراق مدفون شد.
شرح کامل شهادت
وی پس از بمباران پادگان «العقره» در حالی که زنده به اسارت مزدوران عراقی درآمده بود، به دلیل ضربات مهلکی که نیروی هوایی ارتش ایران در نخستین ماه جنگ بر پیکر ماشین جنگی عراق وارد نموده بود به دستور صدام و برای ایجاد رعب و وحشت در بین سایر خلبانان کشورمان، برخلاف تمامی موازین انسانی و موافقت نامه های بین المللی رفتار با اسرا، به فجیعترین و بیرحمانه ترین وضع به شهادت رسید.
بدستور صدام ملعون، دو ماشین جیپ از دو طرف با طناب هایی که به بدن این خلبان پر افتخار بسته بودند بدنش را دو نیم کردند. به طوری که نیمی از پیکر مطهرش در نینوا و نیمی در موصل عراق مدفون شد. این جنایت به حدی وحشیانه بود که رژیم بعثی در تلاشی بیشرمانه برای سرپوش گذاشتن بر این جنایت هولناک، تا سالها از اعلام سرنوشت آن شهید مظلوم خودداری می کرد و طی ۲۲ سال هیچگونه اطلاعی از سرنوشت وی موجود نبود؛ تا این که در خرداد سال ۱۳۷۰، بر اساس گزارش های موجود عملیاتی و اطلاعاتی، و نامه ارسالی کمیته بینالمللی صلیب سرخ جهانی مبنی بر شهادت ایشان و اظهارات دیگر اسرای آزاد شده وخلبانان اسیر عراقی، شهادت خلبان علی اقبالی دوگاهه محرز شد.
زمان بازگشت به وطن
پیکر مطهرش که بخشی از آن غریبانه در قبرستان محافظیه نینوا و بخشی دیگر در قبرستان زبیر موصل به خاک سپرده شده بود، با پیگیری کمیته جستجوی اسرا و مفقودین وکمیته بینالمللی صلیب سرخ جهانی، به همراه پیکرهای مطهر تنی چند از دیگر خلبانان شهید نیروی هوایی، پس از ۲۲ سال دوری از وطن، در میان حزن و اندوه خانواده، یاران و همرزمانش به میهن بازگشت و به شکلی بسیار با شکوه و تاریخی در میدان صبحگاه ستاد نیروی هوایی تشییع و در پنجم مردادماه ۸۱ در قطعه خلبانان بهشت زهرا درکنار سایر همرزمانش آرام گرفت.
منبع:وبلاگ سرباززهرا
دیدگاه شما