امام جمعه شهر قهاوند با وجود گذشت دو هفته از انتخابات شوراهای اسلامی شهر روستا هنوز اطلاعی از درصد حضور مردم در انتخابات ندارد.
حجت الاسلام سید اکبر رحمتی گفت خدارا شکر حضور در این منطقه بسیار حماسی بوده است و به بنده هیچ اطلاعی نداده اند ولی اینجانب از همه مردم تقدیر و تشکر می نمایم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع در قهاوند، امام جمعه شهر قهاوند در خطبه های نماز جمعه این هفته با ابراز نارضایتی از در اختیار نداشتن درصد حضور مردمدر انتخابات گفت متاسفانه تا به امروز هیچ گونه آماری در خصوص درصد شرکت کنندگان در انتخابات بخش قهاوند در اختیار بنده قرار نگرفته است و هیچ گونه اطلاعی ندارم.
وی گفت خدارا شکر حضور در این منطقه بسار حماسی بوده است و به بنده هیچ اطلاعی نداده اند ولی اینجانب از همه مردم تقدیر و تشکر می نمایم.
منبع:نافع
دیدگاه شما