آخرین اخبار

9. تير 1392 - 18:44   |   کد مطلب: 9072

iuygtfrdty4

 

فرماندار اسدآباد درشورای آموزش و پرورش گفت: سال گذشته 18 میلیون و 400 هزار تومان برای زیباسازی و تعمیرات 22 مدرسه در نظر گرفته شد اما تاکنون هیچ‌گونه اعتباری برای این امر اختصاص نیافته است.

به گزارش آواسیدجمال،عبدکوند ضمن توصیه به اندیشدن تمهیدات لازم برای پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان تصریح کرد:سعی شود پرکردن مناسب اوقات فراغت دانش آموزان  در اهم امور گنجانده شود.

وی با تأکید بر اینکه بر اساس سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش 60 درصد دانش‌آموزان باید به سمت رشته‌های فنی و کار و دانش سوق داده شوند تصریح کرد: بیشترین متقاضی مدارس در رشته‌های تجربی است که می‌طلبد دانش‌آموزان برای بازار کار در آینده به سمت دیگر رشته‌ها سوق دهیم.

رییس آموزش و پرورش اسدآباد نیز در این جلسه گفت:تاکنون 11 هزار نفر دانش‌آموز در مدارس شهرستان اسدآباد ثبت‌نام کرده‌اند.

دهبانی ضمن اشاره به تلاش برای هوشمندسازی مدارس شهرستان تصریح کرد:پیش بینی ما ثبت نام6هزار دانش آموز دیگر است که این افراد میتوانند تا15تیر ثبت نام خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه سال گذشته 823 دختر و 883 پسر کلاس اولی در شهرستان تحصیل کردند، افزود: این تعداد دانش‌آموز در 130 مدرسه تحصیل کردند که از این تعداد مدرسه 80 آموزشگاه مختلط و 51 مدرسه مستقل است.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal