مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي پاس همدان از نهايي شدن چهار گزينه براي هدايت سرمربي گري پاس در فصل آينده رقابتهاي دسته يك خبر داد.
به گزارش آواسیدجمال به نقل از ایسنا، در شرايطي كه اكثر تيمها در حال آماده سازي و بستن تيم هاي خود براي فصل جديد رقابت هاي ليگ دسته يك هستند پاس نيز از دايره اين قاعده خارج نيست و رمضاني به دنبال بهترين گزينه براي نيمكت پاس مي گردد.
خداداد عزيزي، اكبر ميثاقيان، احمد سنجري و مجتبي خورشيدي چهار مردي هستند كه يكي از اين چهار نفر فصل آينده آقاي پاس خواهد بود. آن طور كه ما از لابلاي حرف هاي رمضاني در نشست خبري روز گذشته دستگيرمان شد اين بود كه تك تك اين نفرات براي هدايت پاس شانس دارند و باشگاه پاس منتظر برنامه مكتوب اين نفرات است.
خورشيدي كه در چند بازي اخير پاس در دسته يك از جمله بازي با ذوب آهن اصفهان سكان هدايت پاسي ها را بر عهده داشت اين روزها با پيشنهادهاي خوبي از تيم هايي مثل تراكتورسازي به عنوان دستيار مواجه شده است. رمضاني اما خورشيدي را هم در صف نفراتي قرار داد كه شانس حضور روي نيمكت پاس را دارند.
خداداد عزيزي هم كه خود سابقه پوشيدن پيراهن پاس را دارد يكي از گزينه هاي سرمربي گري پاس است. پاس روزگاري روي كاكل عزيزي مي چرخيد و حالا همداني ها هم بدشان نمي آيد كه غزال تيزپاي آسيا روي نيمكت تيم شهرشان بنشيند.
اكبر ميثاقيان كه همه او را با اوت هايش مي شناسيم، ديروز يكي از نام هايي بود كه رمضاني از آن به عنوان مربي گري در پاس خبر داد. حواشي ميثاقيان هميشه مقدم بر افكار فني و ديدگاه هاي اوست اما نبايد غافل شد كه ميثاقيان در نجات تيم هاي دسته يكي دستي بر آتش دارد.
اگر احمد سنجري هم كه در ميان سه گزينه قبلي شهرت كمتري دارد به نيمكت پاس تكيه زد نبايد تعجب كرد، چراكه وي هم يكي از گزينه هاي مدنظر باشگاه است .
حال اينكه اين چهار نفر چه سوابقي در ويترين زندگي خود جاي داده اند سوالي است كه پاسخ آن را در ذيل از ذهن عبور خواهيم داد:
خداداد و حماسه اي به بزرگي ملبورن!
بدون ترديد يكي از شيرين ترين لحظات تاريخ فوتبال ايران به زماني بر مي گردد كه خداداد عزيزي با گل خود، تيم ملي را به جام جهاني فرستاد.
عزيزي در سال 1350 در محله هاي پايين شهر مشهد مقدس به دنيا آمده است. او در سال ۱۹۹۶ به عنوان بازیکن برتر کنفدراسیون فوتبال آسیا و در همان سال به عنوان ارزشمندترین بازیکن جام ملتهای آسیا انتخاب شد و نقش مهمی در صعود ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ داشت.
عزیزی فوتبال حرفهای را با تیم ابومسلم آغاز کرد، در سال ۱۳۷۱ برای گذراندن سربازی به فتح تهران پیوست. عزيزي به مدت سه سال در تيم كلن آلمان توپ زد و پس از آن یک فصل در سنخوزه ارثکوئیکز در امال اس لیگ حرفهای فوتبال آمریکای شمالی و یک فصل در النصر در لیگ امارات بازی کرد و در سال ۱۳۸۰ در بازگشت به ایران به تیم پاس تهران پیوست.
عزیزی پس از خداحافظی از فوتبال توسط تیم ابومسلم به عنوان رییس سازمان فوتبال انتخاب شد و بعد به مربیگری و در نهایت سرمربیگری تیم رسید، اما اختلافات او با مدیران باشگاه، صراحت لهجه و نتایج ضعیف تیم موجب شد تا در ابتدای لیگ ۸۶ از سرمربیگری تیم اخراج شود.
او پس از آن مدیر فنی تیم دسته اولی پیام خراسان شد و توانست این تیم را به لیگ برتر کشور بیاورد، او در هفتههای آغازین فصل ۸۷-۸۸ مربیگری این تیم را برعهده داشت که به دلیل مشکلات مالی تیم از فعالیت خود کناره گرفت.
اكبر اوتي با چاشني حاشيه!
اكبر ميثاقيانكه داراي مدرك A كنفدراسيون فوتبال آسياست در سال 1332 در استان گلستان متولد شده است.
میثاقیان فوتبال خود را از باشگاه دیهم تهران آغاز کرد. سپس به استخدام کارخانه گاز بوتان درآمد و در تیم فوتبال این کارخانه به فوتبال خود ادامه داد. میثاقیان سپس برای زندگی به مشهد رفت و همراه با تیم فوتبال ابومسلم در لیگ تخت جمشید بازی کرد. میثاقیان دو سال سربازی خود را در تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گذراند. بعد از انقلاب میثاقیان به استقلال پیوست ولی بعداز ۳ سال بازی برای احیای مجدد ابومسلم به این باشگاه پیوست و تا ۳۷ سالگی در این تیم به فوتبال خود ادامه داد.
ميثاقيان تا دلتان بخواهد در انواع و اقسام تيم ها مربي بوده است. خود اكبر اوتي در گفت و گويي جالب گفته بود كه سوابق من را بايد به همه دنيا نشان بدهند!
ميثاقيان در ابومسلم كار خود را آغاز كرد و در سال 74 سرمربي گري سياه جامگان مشهد را بر عهده گرفت. سال 1378 پس از اختلاف با مدیران باشگاه, ابومسلم را ترک کرد و به پیام مشهد پیوست. شموشک, تیم بعدی اکبر میثاقیان بود.
رابطه مناسب میثاقیان – ملاحی اگرچه در برخی موارد به تاریکی شب هم می رسید اما خیلی طول نمی کشید که صبح شود.
اكبر اوتي در بازگشت به ابومسلم تيمي را ساخت كه از نفراتي چون جباري، بادامكي و ساير استعدادهاي كشف شده بهره مي برد.نتیجه اش کسب عنوان پنجمی در لیگ برتر و انتخاب به عنوان بهترین تیم شهرستانی بود.
سنجري و تيمي كه به ليگ برتر رفت
احمد سنجری متولد اسفند 1338 در کرج بوده و سابقه بازی در تیم ملی ایران را در مسابقات مقدماتی المپیک مسکو و بازی های آسیایی هند را دارد.
سنجری مربیگری خود را به عنوان سرمربی تیم های پایه مس سرچشمه با مدرک مربیگری A ای اف سی شروع کرد و پس از مدتی به عنوان دستیار و سپس سرمربی این تیم شد و توانست با قهرمانی در لیگ یک به همراه مس سرچشمه،به لیگ برتر صعود کند اما در ابتدای لیگ برتر به دلیل کسب نتایج ضعیف برکنار شد.
سنجري در دسته يك سوابق خوبي دارد. او سال گذشته با عقد قراردادي دو ساله به عنوان سرمربي تيم فوتبال ايرانجوان بوشهر در ليگ دسته اول باشگاه هاي کشور انتخاب شد.
وی مدتی سرمربی ایرانجوان شد اما عدم نتیجه گیری باعث شد او در نیم فصل برکنار شده و به عنوان سرمربی راهیان کرمانشاه انتخاب شود. این مربی راهیان را در رده پنجم تحویل گرفت و در پایان فصل در رتبه چهارم به کار خود پایان داد.
خورشيدي فقط بايد سرمربي باشد!
مجتبي خورشيدي ديگر گزينه هدايت پاسي هاست. او در سال 1350 متولد شده است. خورشيدي طي سال هاي گذشته همواره يكي از نفراتي بوده كه در كنار تيم پاس بوده است. او سابقه همكاري با وينگو و طيري را دارد و در فصلي كه گذشت يكي از نفرات تاثيرگذار كادرفني سبزپوشان بود.
البته شنيده می شود كه خورشيدي اين باربه كمتر از سرمربي گري در پاس قانع نيست!
دیدگاه شما