به گزارش آوای سیدجمال، به نقل از فاس، استان همدان دارای 9 شهرستان است که هر یک از شهرستانها نیز دارای بخشها و روستاهای متعددی هستند که در راه توسعه این استان همه آنها به نوعی دخیل هستند.
بر این اساس اگر قرار بر توسعه یک استان باشد باید همه بخشها مد نظر قرار گیرد و در راستای ابلاغ سیاستهای کلان اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم گام برداشت.
یکی از محورهای مهم و اساسی در ابلاغ سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب، توجه به عدالت اجتماعی و رفع کمبودهای موجود در جامعه است که میطلبد دولت تدبیر و امید برای ایجاد توازن در این سیاستها به بخشهای محروم توجه بیشتری مبذول دارد.
باید بدانیم با اجرای دقیق و تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، شاخصهایی همچون رشد اقتصادی، تولید ملی، عدالت اجتماعی، اشتغال، تورم و رفاه عمومی بهبود خواهد یافت و رونق اقتصادی به وجود خواهد آمد.
بر همین اساس سفرهای استانی دولت تدبیر و امید، گام مهمی در رویکرد عدالتمحورانه دولت یازدهم داشته که امیدواریم با توجه دولت به شهرها و روستاهای محروم این مهم تحقق یابد.
نخستین سفر دولت یازدهم سوم شهریور ماه به همدان در حالی انجام میشود که چشم همدان در بسیاری از پروژههای نیمهتمام به این سفر دوخته شده و امید یاری از آن استمداد میشود.
فامنین در سال 88 با موافقت هیئت وزیران شهرستان شد که با توجه به تازه تأسیس بودن، یکی از شهرستانهای محروم استان به شمار میرود.
این شهرستان در مسیر بین راهی همدان ـ ساوه قرار گرفته که با توجه به موقعیت جغرافیایی عالی این شهرستان میتواند راه توسعه را با شتاب بیشتری طی کند.
وجود منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد، نزدیکی به آزادراه همدان ـ ساوه، راهآهن، نزدیکی به فرودگاه و... عواملی هستند که در توسعه این شهرستان اثرگذارند اما هنوز این شهرستان به مطالبات به حق خود در امر توسعه دست نیافته است.
سفر هیئت دولت به استان بابی برای توجه به منطقه ویژه اقتصادی و توسعه فامنین است تا این شهرستان که در بسیاری از امور دارای ظرفیت بالقوه توسعه است، بتواند به روزهای اوج خود نزدیک شده و به بالفعل تبدیل شود.
با توجه به اینکه بیشتر اهالی این شهرستان در زمینه کشاورزی مشغول به کار هستند با کاهش آب و وضعیت بحرانی در این زمینه؛ اشتغال به مسئله مهم این شهرستان تبدیل شده که رفع مشکل بیکاری یکی از مطالبات جدی آنها از رئیس جمهور است.
نبود آب یکی دیگر از دغدغههای مردم این شهرستان است زیرا امروز تأمین آب شرب روستاها در وضعیت بحرانی قرار گرفته و آبرسانی به این شهرستان که در پروژه سد تالوار نیز پیشبینی شده، درخواست جدی مردم این شهر است.
تاکنون توجه به امر گردشگری در این شهرستان مغفول واقع شده و با وجود اینکه این شهرستان دارای آثار تاریخی منحصر به فردی چون غار قلعهجوق و روستاهای بکر گردشگری است اما به این مهم توجهی نشده است.
حال با این اوصاف باید گفت فامنین شاخصههای توسعه به لحاظ صنعتی و گردشگری را دارد که با منابع انسانی توانمندی که در اختیار دارد میتواند راه توسعه را در پیش گرفته و به سرحد مطلوب انتظارات مردم این شهر دست یابد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما