به گزارش آوای سیدجمال، تا به حال به حقوقبشر اندیشیدهایم؟ آیا تا به حال به این فکر کردهایم که حقوقبشر را چه کسی تعین کرده و چه کسانی باید از آن دفاع کنند؟ اما فراموشمان نشود که همه ما بشریم و حقوق داریم. حقوقی به وسعت آرامش و آسایش. حقوقی که مدافعمان باشد که حقی ازمان تجاوز نشود.
سیاهپوست و سفیدپوست و زردپوست فرقی ندارد از آنجاییکه همگیمان انسان هستیم باید در کمال آرامش در هر سرزمینی که هستیم زندگی کنیم. اما متآسفانه انگار حقوق بشر خواب رفته. به یک خواب رنگ پسندی که در آن سیاهپوستان حق زندگی کردن ندارند. دین و مذهب آویزان حقوقبشر شده و انسانیت در زیر آوار بیعدالتی جان سپرده.
تاکی باید نظارهگر باشیم که حقوق بشر شده حقوق پایمال کردن انسانیت. چشمهایمان را باز کنیم و خوب بنگریم انگار این ناعدالتی همیشه بوده.
تقویم را که ورق بزنیم میرسیم به هفت تیر و شهادت دکتربهشتی که به دنبال این بود حقوق هیچ انسانی پایمال نشود.
اگر خوب بنگریم شهادت خود این شهید که در پی عدالت بود، هم یک بیعدالتی بود. نمیدانیم قرار است این ناعدالتیها تاکی ادامه دار باشد.
و اما بعداز آن سوء قصد نافرجام به رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای «مدظله العالی» و بمب گذاری و انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی و به شهادت رساندن آیت الله دکتر بهشتی و هفتاد و دو مهاجر عاشق و یار صدیق انقلاب اسلامی در سال 1360 و شلیک مستقیم موشک به هواپیمای مسافربری ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران توسط ناو آمریکایی و شهادت تمامی 290 مسافر و خدمه از جمله 66 کودک و 53 زن در سال 1367 و البته اتفاقاتی از این قبیل ترورها که بخشی از اقدامات ضد حقوق بشری است، در واقع سرویس های امنیتی آمریکا به عنوان عامل کمک و تشویق کننده، ایفاگر نقش اصلی در وقوع آن ها بودند.
اینجا بود که با الهام از رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب و با استفاده از ظرفیت حادثه شهدای مظلوم هفتم تیر و برای رسیدن به حقانیت و مظلومیت جمهوری اسلامی ایران در برابر این نوع توطئه ها 6 تا 12 تیرماه ه عنوان «هفته حقوق بشر آمریکایی» اعلام شد. /لیلا نظری فرهودی
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما