به گزارش آوای سیدجمال، با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه سال 57 بسیاری از دشمنان ایران اسلامی حاضر نبودند که شهد شیرین این پیروزی بر کام ایرانیان بماند و بعد از سالها خفت و خاری که این ملت مسلمان از نظام سلطهگر شاهنشاهی کشیده بود، در امان و آرامش بمانند.
یکی از دشمنان اصلی ایران اسلامی آمریکای جنایتکار و خبیث است که از هر اقدامی از جمله اقتصادی، فرهنگی، سیاسی استفاده کرد تا به کشور ایران اسلامی ضربه بزند و آن را به نابودی بکشاند که یکی از این اقدامات در حوزه نظامی بود؛
دولت آمریکا با ایجاد دسیسه و توطئه ای در صحرای طبس در پنجم اردیبهشت سال 59 به دنبال نابودی ایران و ضربه زن به پیکره این ملت و کشور اسلامی بود.
انقلاب اسلامی در دوران ریاست جمهوری جیمی کارتر به وقوع پیوست؛ پیروزی انقلاب اسلامی زبان جمهوری خواهان را بر دولت دمکرات کارتر دراز کرده بود زیرا که از نظر آنان با سیاست درهای باز دولتهای اقماری دیکتاتوری و شبه دیکتاتوری بلوک غرب را مجبور کرده بود بعضی آزادیهای سیاسی را اعطا کند و آنها همین موضوع را زمینهساز انقلاب میدانستند و معترض به جیمی کارتر؛
تا اینجای بحث قابل توجیح در افکار عمومی بود زیرا آن دههها عصر انقلابات متعدد بود و نمیشد یک عامل را در جنبشهای اجتماعی دخیل دانست اما وقتی که سفارت امریکا در سال 58 توسط دانشجویان خط امام تسخیر شد و کارکنان سفارت تحت عنوان جاسوس گروگان گرفته شدند، دولت کارتر نه تنها میباید به کنگره و سنا و نمایندگان سرسخت جمهوری خواه پاسخ میداد بلکه به شدت در انظار بینالمللی و افکار عمومی جامعه آمریکا تحقیر شده بود
مشکل دیگر کارتر این بود که این اتفاقات همزمان شده بود با پایان دوره اول ریاست جمهوری اش و برای گرفتن آرا و پیروزی بر رقبای جمهوریخواه لازم بود این نقطه های سیاه را که ننگی شده بود بر دامان دولت کارتش را پاک کرده و زمینه پیروزی و استمرار حضورش برای دور دوم بر کاخ سفید باشد.
برای همین یک کمیته ویژه در پنتاگون و زیر نظر کارتر تشکیل گردید تا بر روی امکان عملیات در ایران و رهاسازی گروگانها کار کنند.
در آخر بهترین راهکار این بود که آنها از اقیانوس هند وارد صحرای طبس شده و یک قرارگاه عملیاتی ایجاد کنند و سپس بخشی از این نیرو وارد استادیوم امجدیه سابق و شیرودی فعلی شده و در این فاصله وابستگان داخلی نیز بکمک آنها شتافته و با رهاسازی گروگانها و انتقال به محوطه زمین چمن امجدیه و سوار تمودن به هلیکوپترها نیروهای عمل کننده مسیر طبس را پیش گرفته و تحت حمایت نیروهای باقیمانده در قرارگاه عملیاتی طبس بطرف ناو امریکایی حرکت کرده و در این هنگام هواپیماهای مستقر در ناو برای پشتیبانی و موفقیت کامل عملیات به پرواز در آمده و خطرات احتمالی را مرتفع نمایند نام این عملیات دلتا فورس بود و شخص کارتر آن را مستقیما" فرماندهی میکرد؛
فرماندهان عالی رتبه نظامی امریکا بهترین و کارازموده ترین نیروها را از بین تفنگداران امریکایی انتخاب کرده و آنها را در صحرایی که شبیه ترین مختصات جغرافیایی و اب و هوایی را به صحرای طبس داشت برده و اموزش دادند تا نسبت به منطقه موقعیت و شرایط کاملا اخت بگیرند و از نظر فیزیکی تمام محاسبات دال بر موفقیت عملیات بود.
آنها کانالهای نفوذ هوایی را میدانستند و نقاط کور رادیویی را زیرا همه را در دوره رژیم طاغوت خودشان طراحی کرده بودند و منافذ ورود را میدانستند.
در آن شب چند هلیکوپتر فوق مدرن با هواپیماهای یکصدو سی وارد منطقه میشوند بخشی که قرار بر استقرار بوده در انجا میمانند و آن بخش که قرار بود وارد تهران بشوند، قصد حرکت داشتند که یکی از هواپیماها روشن نمیشود از سر فرماندهی مستقر در ناو هواپیمابر کسب تکلیف میکنند؛ قرار میشود آن هواپیما را رها کرده و با باقی آن امکانات عملیات را ادامه بدهند.
وقتی قرار بر حرکت میشود ناگهان طوفان شن وزیدن میگیرد و در آن ظلمات یکی از هلیکوپترها با یکی از هواپیماهای 130برخورد کرده و اتش میگیرند.
ماوقع به فرماندهان گزارش میشود نتیجه گزارشات شکست عملیات را قطعی اعلام میکند و به مابقی نیروها دستور بازگشت به ناو داده میشود.
محلیهایی بودند که با اتوبوس از آنجا عبور میکردند که برای چند ساعت توسط نیروهای امریکایی بازداشت شدند از طرفی شعله اتش توسط محلیها دیده میشد مجموع این گزارشات به نیروهای انقلابی باعث میشد شهید محمد منتظر قائم به عنوان فرمانده سپاه یزد به عنوان اولین افراد انقلابی وارد منطقه میشوند.
بنی صدر به عنوان فرمانده کل قوا دستور انهدام اسناد و مدارک باقیمانده از امریکایی ها را میدهد هواپیماهای بمب افکن به دستور بنی صدر تجهیزات امریکاییها را بمب باران میکنند و منتظر قائم و یک نفر از همراهانش به شهادت میرسند.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما