به گزارش آوای سیدجمال، بارها شنیدهایم که خاک آدمی را سرد میکند و باور را به یقین وامیدارد اما تا در شرایط قرار نگرفته باشیم، متوجه این حرف نخواهیم شد.
شدت داغی که بر دل آدمی وارد میشود، گاه بسی دشوار است که در باور نمیگنجد؛ هرچند روز ماه و یا سال از آن بگذرد داغ گویی همچون زخمی تازه است که مرحمی ندارد .
خبر شهادت سردار آنقدر غیر قابل باور بود که وقتی به عمق و نحوه به شهادت رسیدن ایشان فکر میکنیم مو به تنمان سیخ میشود و جز آهی عمیق و اندوهی بر دل کاری ساخته نیست.
شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اتحاد و همبستگی عجیب و دوسداشتنی را در دلها کاشت که شاید هزاران باغبان قادر به پروراندن آن نبود.
از آن جمعهی سرد و یخی به بعد هر کس به طریقی ارادت قلبی خود را به سردار قلبها عرضه داشته و دارد و بنا بر دیدهها و شنیده ها گویی این عمل شایسته یعنی سپاسگزاری از این شهید مجاهد بزرگ به هر زبان و عملی ادامه دار نیز خواهد بود.
هر فرد و هر شهر و حتی هر روستایی را شاهد بودیم که در غم سردار شریک بودند و در حد توان سنگ تمام گذاشتند اما آجین شهر تازه تأسیس که یکی از شهرهای اسدآباد است و به تازگی رنگ و بوی شهر به خود میگیرد، از قافله ی محبت به سپهبد عقب نمانده است.
آجین از شهرهای استان همدان که قدمت شهری آن طولانی نیست و می شود گفت که خیابان های آن به گونه ای تازه تأسیس اند و یا بدون نام بوده اند، در اقدامی یکی از خیابان های اصلی شهر را به یاد سپهبد شهید قاسم سلیمانی بنام وی نامگذاری کردند.
این مهم شاید کار ساده ای به نظر برسد اما عقیده ی کسانی که پشت این فکر زیبا بوده که جای بسی تقدیر است چرا که همه مدیون سردار سلیمانی بوده و هستیم.
شهردار شهر آجین در این زمینه در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: سردار شهید سلیمانی خدمتی را به ملت ایران داشت که فراموش نشدنی است و اینکه ما خیابانی را به نامش می زنیم، تنها در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره اش است.
اسدی یادآور شد: نامگذاری خیابانی به نام سپهبد شهید قاسم سلیمانی با تصمیم اعضای شورای شهر و شهرداری انجام شده است.
وی با بیان اینکه شهر آجین یکی از شهرهای استان همدان است که 14 شهید تقدیم انقلاب کرده است، افزود: بخش پیرسلمان به مرکزیت آجین در سال 88 مصوب شد که در سال 91 شهرداری آن فعال و خدماتش را ارائه داده است.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما