به گزارش آوای سیدجمال،به نقل از نافع، حسین افشاری در جمع اصحاب رسانه و گرامیداشت روز خبرنگار درباره دلیل انتخاب سالروز شهادت شهید صارمی بهعنوان روز خبرنگار اظهار داشت: شاید مقابله با جهل و تعصب گروه طالبان که بر اساس نقشه از پیش طراحیشده وارد افغانستان شدند و دست به اقدامات افراطی زدند، از دلایل انتخاب این روز بهعنوان روز خبرنگار باشد.
وی بابیان اینکه طالبان با طرز تفکر افراطی خود به هیچچیزی رحم نمیکرد، گفت: ازجمله اقدامات افراطی گرایانه این گروه شهادت شهید صارمی و 8 تن از اعضای سرکنسولگری ایران در مزار شریف بود چراکه وهابیان معتقدند با کشتن شیعیان به بهشت میروند.
فرماندار همدان با تاکید بر اینکه رسالت خبرنگار را میتوان با نامگذاری این روز به نام شهید صارمی تبیین و تشریح کرد، مطرح کرد: آگاهی بخشی و مبارزه با جهل و همچنین جمود فکری از وظایف مهم فعالان عرصه رسانه در اجتماع است.
وی با تاکید بر اینکه تلاش ما در شهرستان همدان پرهیز از انجام کارهای پراکنده و بدون برنامه است، عنوان کرد: از بدو ورودم به فرمانداری همدان پروژههای اولویتدار را با مشارکت مسئولان شهرستان تدوین کرده و تلاش کردیم به دور از هیاهو و با آرامش، برنامهها را اجرایی کنیم.
افشاری در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره وضعیت خانه مسافرهای غیرمجاز و لزوم ساماندهی آنها در همدان نیز، ابراز کرد: از نگاه ما وجود خانه مسافرها برای همدان یک فرصت به شمار میآید چرا که کل ظرفیت اقامتی شهر همدان یعنی مجموعه هتلها، مهمانپذیرها، هتل آپارتمانهای شناسنامهدار،کلاسهای درسی که آموزش و پرورش در ایام تعطیل در اختیار ما میگذارد به همراه مهمانپذیرهای دولتی نزدیک به 10 هزار نفر است در حالی که در برخی ایام 50 هزار مسافر وارد همدان میشود.
وی با بیان اینکه 40 هزار مسافر مازاد بر ظرفیت اسکان در همدان، میتوانند از ظرفیت خانه مسافرها استفاده کنند، گفت: البته لازم است به منظور پیشگیری از تخلفات امنیتی یا اخلاقی، این خانه مسافرها ساماندهی شوند چراکه در غیر این صورت با آفتهای بزرگی روبهرو
میشویم.
فرماندار همدان تصریح کرد: اگر چه ما برای ساماندهی خانه مسافرها از افراد فعال در این بخش خواستیم اطلاعات خود را در سامانهای ثبت کنند اما این اقدام با استقبال مردم رو بهرو نشد به همین دلیل معتقدیم باید برای همراهی آنها، اقدامات فرهنگی و رسانهای انجام شود.
وی درباره پدیده تکدی گری افراد غیر بومی در همدان نیز گفت: ما نیز این واقعیت که افرادی خارج از استان برای تکدی گری به شهر همدان میآیند، را قبول داریم موضوعی که ضمن برخورد انتظامی با آن معتقدیم، مردم نیز باید آگاه شده و از پرداخت پول به آنها خودداری کنند تا این گونه شرایط مدیریت شود.
افشاری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه فرمانداری همدان چه تصمیمی برای برخورد با زمین فروشی شهرداری دارد، نیز تصریح کرد: معتقدم بخش منفی کار بیش از اثرات مثبت آن است به همین دلیل در کمیته تطبیق مصوباتی از این دست را تایید نمیکنیم.
وی با اعلام اینکه ممکن است اقدامات کنونی شهرداری همدان براساس مجوزهایی که در دورههای قبل صادر شده باشد، انجام شود، گفت: اصل این کار به جز مواردی که قانون برای آنها راهکار تعریف کرده است، از نظر ما اشتباه است.
فرماندار همدان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه راهکاری برای از بن بست خارج کردن شهرک مدنی دارید چرا که این شهرک تنها یک خروجی دارد که در صورت بروز بحران فاجعه آفرین خواهد شد، اظهار داشت: ما نیز به این موضوع واقف هستیم به همین منظور نیز علاوه بر اینکه در تصمیم داریم یک رینگ از فرودگاه همدان تا رباط شورین ایجاد کنیم، در تلاشیم هرچه زودتر دو پروژه کنار گذر غربی و شرقی همدان را به سرانجام برسانیم چرا که هر سه مورد از شهرک مدنی عبور کرده و این مشکل را برطرف میکنند.
وی با تاکید بر اینکه در بحث توجه به نشاط اجتماعی نیز ما فضا را برای اجرای برنامهها باز کردهایم، بیان کرد: همانطور که ملاحظه میکنید ما پیشتر از این تنها برای برنامههای ملی مانند 13 آبان، 9 دی و 22 بهمن اجازه برگزاری مراسم در میدان اصلی شهر را میدادیم اما این روزها برای افزایش نشاط در جامعه اجازه دادیم برخی برنامههای جنگ شادی در میدان امام(ره) یا پارک مردم برگزار شود.
افشاری درباره عضو معزول شورای شهر همدان و موضوع بازگشت وی به شورای شهر نیز تصریح کرد: شورای حل اختلاف کشور مرجع قانونی رسیدگی به این موضوعات است که طبق آخرین اطلاعات ما آنها نیز جلسه گذاشته اما در این باره رای مربوطه را صادر نکردهاند.
وی افزود: تا جایی که ما اطلاع داریم دادستان کشور دستور دادند تا بار دیگر استعلام جدیدی درباره نوع خروج این عضو شورا از کشور و اینکه آیا این خروج با مجوز بنیاد شهید بوده است یا خیرانجام شود که مطابق این اقدام تا وقتی که جواب این استعلام بیاید، رای صادر نمیشود.
فرماندار همدان درباره اینکه شنیدهها حاکیست دیوان عدالت اداری حکم بازگشت این عضو شورا را صادر کرده است، ابراز کرد: اگر دیوان عدالت اداری حکمی صادر کند آن را به فرمانداری ارجاع میدهد در حالی که ما تاکنون هیچ حکمی دریافت نکردهایم.
وی درباره موضوع کمیاب شدن مرغ در بازارهمدان نیز عنوان کرد: در کارگروه تنظیم بازار کشور که مسئول اعلام نرخ اقلام اساسی است هر کیلو گوشت مرغ گرم باید به مبلغ 12 هزار و 900 تومان به فروش برسد که ما نیز به تبع این تصمیم در ستاد تنظیم بازار استان این مصوبه را اجرا کردیم.
افشاری مطرح کرد: در همان جلسه برخی افراد که از فعالان عرضه گوشت مرغ در بازار به شمار میآیند اعلام کردند که سود این کار برای ما کم است اما ما تصمیم گرفتیم با توجه به نظرات کارشناسی گوشت مرغ گرم کشتار روز با این نرخ در بازار عرضه شود.
وی با تاکید بر اینکه با این اقدام ما برخی مقاومتها صورت گرفت،ابراز کرد: متاسفانه تصمیم ستاد تنظیم بازار کشور را تنها استانهای همدان، کرمانشاه و ایلام اجرایی و باقی شهرها نیز موضوع را ر ها کردند به همین دلیل تولید کنندگان مرغ در همدان تولیدات خود را به خارج از استان میفرستند تا با قیمت بیشتری به فروش برسد.
فرماندار همدان تاکید کرد: در راستای ساماندهی و مقابله با این گونه اقدامات در چند شب گذشته 9 محموله گوشت مرغ که در حال خارج شدن از استان بود با نظر دادستانی توقیف شده و دو محموله دیگر نیز شب گذشته کشف شد.
وی تصریح کرد: از این به بعد ما با چنین افرادی به عنوان کسانی که سعی دارند در بازار اخلال ایجاد کنند برخورد میکنیم به همین دلیل امیدواریم فعالان این عرصه بیش از این جلوتر نروند تا ما نیز مجبور به برخورد انتظامی نشویم.
افشاری درباره موضوع ساماندهی دستفروشان همدان و انتقال آنها به پیاده راه اکباتان نیز مطرح کرد: این موضوع یک مسئله چند وجهی است و ما نمیتوانیم تنها با انتقال دستفروشان به این پیاده راه سبب رونق گرفتن این منطقه شویم.
وی با تأکید بر اینکه در پیاده راه اکباتان ما با کسبههایی روبه رو هستیم که دیدگاه مخالف و مختلفی دارند، گفت: در نظر داریم با همکاری همه دستگاههای مرتبط ایدهای که 75 درصد از کسبه با آن موافق هستند را پیگیری و اجرا کنیم.
فرماندار همدان درباره پروژه نورمهال نیز تصریح کرد: اقدام کمیته امداد امام خمینی(ره) برای ایجاد یک مرکز تجاری در این منطقه کاملا قانونی بوده و بر اساس مجوزها و مستنداتی است که مدیران وقت میراث فرهنگی صادر کردند.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد امام خمینی رحمت الله علیه هزینه پروانه ساختمانی و دیگر موارد را به شهرداری پرداخت کرده است ابراز کرد: ما در تلاش بودیم از سوی شهرداری به جای این، یک زمین دیگر به کمیته امداد داده شود که با پیگیریها و بررسی متوجه شدیم این مجموعه چنین زمینی با چنین مساحتی را در اختیار ندارد.
افشاری گفت: تصمیم گرفتیم در مکان قبلی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در منطقه سعیدیه زمینی با همین مساحت را در اختیار آنها بگذاریم که البته این موضوع نیز به دلیل اینکه امکان دارد درختان بسیاری در آن منطقه قطع شوند یا مباحث ترافیکی با مشکلاتی روبهرو است.
وی درباره موضوع قطع درختان در همدان نیز افزود: متاسفانه حجم تجاوز به حریم باغ ها در همدان از ناحیه افراد مختلف بالاست با این وجود ما توانستیم در فصل بهار مجوز قانونی برای تخریب 85 ملک را اخذو اجرا کنیم و هم اینک نیز مراحل اخذ 9 مجوز تخریب در حال آماده شدن است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما