به گزارش آوای سیدجمال، غلامرضا هماییلطیف در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح شهرستان ۱۶۰ سرویس مدارس شهری و روستایی در راستای انتقال و جابجایی دانش آموزان فعالیت دارند و همه مدارس روستایی دارای سرویس مدرسه هستند.
وی با بیان اینکه از والدین، مدیران مدارس و سرویس های مدارس می خواهیم هر چه سریع تر نسبت به ثبت اطلاعات خود در سامانه سپند اقدام کنند، افزود: با همکاری دولت و وزارتخانه سهمیه سوخت لازم به سرویس های مدارس به صورت اعتبار به آنان تعلق می گیرد که اگر سرویس های مدارس نسبت به این امر اقدام کنند برای آنان سهمیه و اعتبار خوبی درنظر گرفته شده که در صورت عدم ثبت اطلاعات خود، این اعتبار و سهمیه به آنان تعلق نمی گیرد.
همایی لطیف هچنین با اشاره به اینکه همه مدارس شهری و روستایی اسدآباد به سیستم گرمایشی استاندارد گازی مجهز هستند، تصریح کرد: روستای چهارچشمه با توجه به اینکه به تازگی احیا شده، به عنوان تنها روستایی است که مدرسه این روستا از سیستم گرمایشی برقی استفاده می کند.
وی در ادامه از برگزاری همایش پژوهش و فناوری در این شهرستان خبر داد و گفت: در این همایش از معلمان و دانش آموزان پژوهشگر تجلیل خواهد شد.
فرماندار شهرستان اسدآباد در نشست مشورتی با دهیاران شهرستان، با بیان اینکه اسدآباد کمترین آمار ثبت نام سرویس مدارس را در سطح استان داشته است، خاطرنشان کرد: در برخی از روستاها دانش آموزان برای رفتن به مدارس خود از یک روستا به روستای دیگر به صورت پیاده در حال تردد هستند در حالیکه آموزش و پرورش برای این امر اعتبار گذاشته و لازم است دهیاران در این راستا به خانواده ها برای ثبت نام سرویس مدارس اطلاع رسانی داشته باشند.
انتهای پیام
دیدگاه شما