به گزارش آوای سیدجمال، سید هادی حسینیبیدار امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: در استان همدان یکهزار و ۶۲ روستا وجود دارد که جمعیتی معادل ۶۲۰ هزار و ۸۸۹ نفر در آنها زندگی میکنند.
وی ادامه داد: ۹۲۵ روستا با جمعیت ۶۱۶ هزار نفر و بالای ۲۰ خانوار و ۱۳۷ روستا با جمعیت چهار هزار نفر و زیر ۲۰ خانوار هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه ۷۹۱ روستا با جمعیت ۵۲۸ هزار نفر از روستاهای آبرسانی شده بالای ۲۰ خانوار و زیر۲۰ خانوار زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب هستند افزود: ۲۲۷ روستا با ۸۵ هزار نفر از روستاهای آبرسانی شده به صورت خودگردان اداره شده و زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان قرار ندارند.
وی ادامه داد: علاوه بر این ۴۴ روستا با سه هزار نفر جمعیت فاقد تاسیسات آبرسانی هستند که با آبرسانی سیار، آب شرب آنها تامین میشود.
حسینیبیدار با اشاره به اجرای طرح هر هفته "الف_ب_ایران" از افتتاح پروژههای آبرسانی در استان همدان خبر داد و گفت: طی هفته آینده در قالب این طرح ۳۰ روستا با جمعیت بیش از ۲۷ هزار نفر از آب شرب پایدار بهرهمند خواهند شد.
وی با بیان اینکه آبرسانی این روستاها با اعتباری بالغ بر ۴۸ میلیارد تومان انجام میشود افزود: این پروژهها در روستاهای همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، رزن و کبودراهنگ هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان به اقدامات انجام شده برای این پروژهها اشاره کرد و یادآور شد: ایجاد ۱۹۲ لیتر بر ثانیه منابع تامین آب، ساخت یکهزار و ۲۵۰ متر مکعب مخزن زمینی و ۲۵۰ متر مکعب مخزن هوایی، اجرای ۶۳ هزار و ۵۷۷ متر خط انتقال، اصلاح ۹۶ هزار و ۷۵۰ متر از شبکههای فرسوده و توسعه شبکه جدید آبرسانی به طول ۵ هزار و ۲۹۴ متر از جمله این اقدامات به شمار میرود.
وی میزان اشتغالزایی پروژههای آبرسانی روستایی را ۲۶۳ نفر به صورت مستقیم عنوان کرد و گفت: ۷۷ نفر نیز به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.
حسینیبیدار از دستاوردهای اجرای پروژههای آبرسانی در این ۳۰ روستا نیز گفت و افزود: تامین آب شرب سالم و پایدار و افزایش تمایل سکونت در روستاها و کوچ معکوس به روستاها، بهرهمندی روستا از تاسیسات آبرسانی سالم، تامین آب شرب روستا و رفع مشکل کم آبی روستا دستاوردهای این خدمات است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما