آخرین اخبار

14. فروردين 1400 - 8:01   |   کد مطلب: 38602
سردار سلمان امیری از حمل و توقیف محموله مواد مخدر در بار یک کامیون خبر داد.

به گزارش آوای سیدجمال، سردار سلمان امیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: این محموله که در بار یک کامیون جاسازی شده بود با اشراف پلیس استان همدان و همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر کشف و ضبط شد.

 

وی اضافه کرد: ماموران در این رابطه یک متهم را دستگیر کردند و یکدستگاه کامیون نیز توقیف شد همچنین پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضایی شد.

 

فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه سال گذشته بیش از پنج تن و  ۷۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در این استان کشف و ضبط شد، گفت: در این مدت ۹۶۲ عملیات برای برخورد با تهیه و توزیع کنندگان موادمخدر صورت گرفت همچنین یک هزار و ۳۷۰ طرح پاکسازی نقاط آلوده و برخورد با قاچاقچیان در مسیرهای ارتباطی نیز اجرا شده است.

 

سردار امیری اضافه کرد: به دنبال اجرای طرح های پلیس در سال گذشته بیش از  ۶۰ باند تهیه و توزیع مواد مخدر منهدم و چهار هزار و ۷۰۷ فرد فعال در امر فروش و توزیع مواد مخدر دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.

 

فرمانده انتظامی استان همدان دستگیری پنج هزار و ۴۹۶ معتاد، ارجاع سه هزار و ۵۸۱ معتاد متجاهر به مراکز ماده ۱۵ و ۱۶، توقیف ۶۶ دستگاه خودرو و ۱۶ دستگاه موتور سیکلت را از دیگر توفیقات پلیس در سال ۹۹ برشمرد.

 

سردار امیری ادامه داد: همچنین پلیس مبارزه با مواد مخدر موفق به کشف ۶۰ کیلو شیشه مایع، ۱۶ هزار و ۶۵۲ قرص مواد مخدر و یک هزار و ۷۴۵ کیلوگرم موادمخدر در ۲۰ عملیات فرا استانی شده است.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal