به گزارش آوای سیدجمال، محمدرضا اعتصام با بیان اینکه در صورت مواجهه با فرد گرمازده باید از دادن آب یخ خودداری کرد و آب همدما با بدن به وی بنوشانیم،اظهار کرد: بهتر است هنگام مواجهه با فرد گرمازده با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته و منتظر حضور نیروهای امدادی باشیم، همچنین در مدت انتظار حضور آنها نباید مصدوم را سریع خنک کرد.
وی بر اهمیت تأمین آب از دسترفته بدن مصدوم تأکید کرد و افزود: یکی از اشتباهات رایج نوشاندن آب یخ به فرد گرمازده است در حالیکه بههیچ عنوان نباید به فرد گرمازده آب خنک بنوشانیم چرا که باعث ایجاد شوک در بدن فرد گرما زده میشود.
وی با تأکید براینکه باید به تدریج دمای بدن فرد مصدوم را کاهش داد و بهطور مرتب علائم حیاتی بدن وی را چک کرده و مراقب هوشیاری فرد باشیم، به امور تأثیرگذار در بهبود حال فرد گرمازده اشاره و اضافه کرد: باید پارچه یا ملحفهای را به دور بدن فرد مصدوم پوشانده و پارچه را مرطوب کنیم، همچنین به وسیله باد بزن از راه دور، محیط را برای وی خنک کنیم.
دیدگاه شما