به گزارش آوای سیدجمال، رئیس دولت تدبیر و امید در شهریورماه امسال به استان همدان سفر میکند.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، به منظور انجام بیست و دومین سفر استانی خود به همراه برخی اعضای هیات دولت به استان همدان سفر خواهد کرد.
سفر رئیس جمهور به استان همدان برای اولینبار است که پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری انجام میشود که گویا وزرای دولت به نمایندگی از رئیس جمهور در شهرستانهای استان حاضر خواهند شد.
این سفر رئیس جمهور به استان همدان ما را بر آن داشت که تا ضمن آماری از آرای مردم شهرستان اسدآباد در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری درخواستهای مردم را انعکاس و به گوش رئیس جمهور و هیئت دولت برسانیم؛ باشد که این گزارش در رفع مشکلات فراروی شهرستان مثمر ثمر باشد.
شهرستان اسدآباد با بیش از 107 هزار نفر جمعیت، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دوره یازدهم رئیس جمهوری داشته که بیش از 58 درصد از آرای مردم به حسن روحانی رئیس جمهور وقت بوده است.
حال با این آرا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری توقع و مطالبه مردم از رئیس جمهور نسبت به دیگر شهرستانها بیشتر است که در این زمینه به برخی از مطالبات از زیان قشرهای مختلف جامعه این شهرستان میپردازیم.
در گفتوگوی های کوتاهی که با افراد مختلف گرفته شد، مطالبه ایجاد اشتغال، تسهیلات ازدواج برای جوانان، تغییر وضعیت اقتصادی مردم و کاهش تورم در راس همه مطالبات و درخواستهای مردمی قرار داشت.
یکی از شهروندان اسدآبادی با اشاره به تنها کتابخانه شهر و قدیمی بودن آن، گفت: این شهر پس از پیروزی انقلاب تاکنون یک کتابخانه دارد و فضای آن جوابگوی جمعیت بیش از 60 هزار نفر نیست.
یکی از دانشجویان از عدم وجود زیر ساختهای آموزشی در دانشگاههای اسدآباد میگوید: این شهر با وجود پنج دانشگاه علمی و آموزشی با کمبود فضا برای آموزش مواجه است و زیرساختهای برخی از این دانشگاهها هنوز آمده نشده و این در حالی است که بیش از 5 هزار نفر دانشجو در این دانشگاهها تحصیل میکنند.
یک استاد دانشگاه که به دلیل کم لطفی و بی توجهی ها دل از شهر و دیار خود کند و مجبور به تدریس در دانشگاه شهری دیگر شده، میگوید: یکیاز دغدغه های اساتید ما عدم جذب در هیئت علمی دانشگاههای شهر اسدآباد است.
وی ادامه میدهد: دیدن استادی که در این شهر با بیش از 10 سال سابقه هنوز حق التدریس است و جذب هیئت علمی نشده یک درد عمیق است که جامعه اساتید نخبه شهرستان آن را به خوبی درک میکنند.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: این شهر به برکت نظام جمهوری اسلامی و زحمات مسئولان گذشته و حال، با وجود چندین دانشگاه یک شهر دانشگاهی است اما حتی یک نفر از اساتید اسدآبادی در این دانشگکاهها عضو هیئت علمی نیستند و همگی به عنوان اساتید حق التریس میزبان اساتید غیر بومی هستند و افسوس که افراد بومی که اکثرا" نخبه و باسواد هستند باید نظاره گر این دردها و بی عدالتیها باشند.
وی گفت: همیشه لطف بیکران مسئولان به افراد غریبه و غیربومی بوده و همین کم لطفیها به یک فرد بومی موجب شد بنده نوعی از این دیار خود ناامید شده و در دانشگاه شهر دیگری جذب هیئت علمی شوم واگر چه تأسیس این دانشگاهها یک حرکت بسیار بزرگ در شهرستان بود و ای کاش پیگیریهای بعدی برای جذب اساتید بومی و همچنین ایجاد زیرساختها هم به قوت تلاشهای قبلی بود.
از انجایی که شهر اسدآباد به نام شهر کامیونداران معروف است، یکی از این کامیونداران از خستگی و تنهایی در جادهها با وجود ماشین فرسوده خود میگوید: 40 سال از عمر و جوانیم را در جاده های ایران به جا به جایی بار گذراندم و حال پس از 63 سال سن با 11 سال سابقه تنها درآمدم بیمه بازنشستگی تأمین اجتماعی به مبلغ 330 هزار تومان است که کفاف زندگی را نمیدهد.
وی ادامه میدهد: از آقای روحانی می خواهیم برای تغییر وضعیت معیشت مردم فکری بکند و ایشان بدانند که این مطالبه من نوعی نیست بلکه مردم این شهرستان درآمد چندانی ندارد و بیشتر جوانان آنان بیکار هستند و از فرط این بیکاری به سمت آسیبهای مختلف اجتماعی از جمله اعتیاد کشیده میشوند.
یکی از شهروندان اسدآبادی که دچار بیماری خاصی است و از نبود تجهیزات پزشکی و پزشکان متخصص گلایه دارد و در صحبت هایش میگوید: برای درمان بیماریم مجبورم به مرکز استان رفت و آمد کنم و علاوه بر پرداخت هزینه هنگفت درمان باید هزینه رفت و آمد را بپردازم و همچنین خطر مسیر گردنه به سمت همدان را متحمل شوم.
یکی از مددکاران اجتماعی از وجود زنان بی سرپرست و بدسرپرست در شهرستان میگوید: آقای رئیس جمهور فکری برای اشتغال این زنان کنید چرا که با وجود درامدهای کم و این تورم نمیتوانند زندگی را بچرخانند و بیش از همه دچار مشکل هستند.
یکی از کارکنان دانشگاه نیز از مردم در درخواستهایشان از رئیس جمهور خواست که به جای دغدغه شخصی خود مشکلات شهر و ممکلت را بگویند: اینکه به جای درخواست نیاز به یک میلیون تومان در نامه های خود بنویسیم آقای رئیس جمهور؛ قبل از اتخاذ هر تصمیمی اول کارشناسانه تحقیق و بررسی کنید و همه جوانب را بسنجید تا با آینده ملت بازی نشود.
ایشان اددامه داد: آقای رئیس جمهور و همه رؤسای جمهور قبلی و بعدی هر تصمیم شما زندگی بی از 80 میلیون ایرانی را دستخوش تغییر میکند و این یعنی امروز و فردای یک ملت؛ پیس مراقب اعمال و رفتار و تصمیمتان باشید.
وی گفت: این شهر با وجود قشر جوان هنوز سینما ندارد و برای تخلیه استعداد و انرژی خود جزء کوچه و خیابان جای دیگری ندارد.
این فرد فرهنگی میگوید: بنویسیم آقای رئیس جمهور؛ در این وانفسای تورم، بیکاری و طلاق با جزیی ترین حمایت میشود ازدواج جوانان را تسهیل کرد پس لطفا" به ازدواج دانشجویی بهاد دهید.
یک فرهیخته اسدآبادی میگوید: آاقای رئیس جمهور؛ استانی که چند روز دیگر میزبان شما است، دیار بزرگمردانی چون ابوعلی سینا، باباطاهر و سید جمالالدین اسدآبادی است و بنده از دیار سید جمال الدین با شما سخن میگویم. سید جمال الدینی که به پاس آن همه مجاهدتها و رشادتها امروز در میان کشور خود غریب مانده است.
وی ادامه میدهد: سیدجمال الدین یکی از مفاخر ایرانی و شخصیت بینالمللی بود که ایشان سالانه تنها برگزاری یک همایش را به خود میبیند، که آن هم با یک سخنرانی به کار خود پایان میدهد.
او میگوید: سید جمال الدین این نظریهپرداز و متفکر مدرن در شهر خود زادگاهی دارد که نه تنها شبیه زادگاه نیست بلکه معلوم نیست دانشگاه علمی کاربردی است و یا اداره میراث فرهنگی؟ آنقدر مسئولان فرهنگی کشور ما غافل بودند که نام سید جمال در یونسکو با نام افغانیها مصادره شد و به ثبت رسید.
و این جای تأسف دارد؛ زمان که افغانیها به دنبال ثبت نام سید جمال الدین با عنوان افغانی در تاریخ بودند، مسئولان ما در خواب! آقای رئیس جمهور؛ در کشور ایران تنها بزرگداشتی از این شخصیت فرهیخته در روز 18 اسفند ماه در تقویم به یادگار ماند و از بنیاد علمی و فرهنگی که مصوبه سال 88 بود، تنها یک اساسنامه!!! و سؤالمان از شخص جنابعالی این است که وزیر ارشاد کی میخواهد این مسائل را پیگیری و به نتیجه برساند.
دیدگاه شما