رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد در گفتوگو با خبرنگار آوای سیدجمال، با بیان اینکه نبود کشتارگاه هیچ مشکلی در اسدآباد ایجاد نکرده، اظهار کرد: در حال حاضر گوشت بهداشتی و پیش سرد شده و با برچسب بهداشتی و ضریب امنیت بهداشتی بیشتری توسط خودروهای سردخانه دار که دارای کد بهداشتی حمل گوشت هستند،در بین واحدهای مختلف توزیع میشود.
وی با تأکید بر اینکه از سرمایهگذاران برای احداث کشتارگاه صنعتی دام با مقیاس کوچک حمایت میشود، گفت: البته چندین سرمایهگذار به اداره دامپزشکی مراجعه کردند که دامپزشکی با اجرای طرح آنها موافقت کرده اما به دلیل اینکه در این شهرستان دام زیادی برای ذبح وجود نداشته و توجیه اقتصادی ندارد از احداث آن سرباز میزنند.
بصیری محمدپور یادآور شد: در شهرستان اسدآباد ۱۵ واحد قصابی وجود دارد که روزانه ۵ رأس دام سنگین و ۱۰ رأس دام سبک کشتار میشود .
وی با بیان اینکه در کمیته ساماندهی کشتارگاههای استان طبق سیاستهای سازمان دامپزشکی برنامهریزی برای تعطیلی کشتارگاههای دام سنتی و انتقال کشتار به کشتارگاههای صنعتی انجام شده است، افزود: در این زمینه کشتارگاههای رزن، تویسرکان و اسدآباد در سال ۹۵ تعطیل شدند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد اذعان کرد: بهداشت و سلامت مردم موضوع مهم دامپزشکی است و کشتارگاه سابق اسدآباد برای فعالیت با مشکل تبدیل ضایعات، تصفیهخانه و پیش سرد و از همه مهمتر قرار گرفتن در حریم بهداشتی 3 واحد تولیدی مواد غذایی مواجه بود که تضمینی برای ادامه کار آن وجود نداشت، بنابراین با تصمیمگیری سه دستگاه تخصصی بهداشت،محیطزیست و دامپزشکی تعطیل شد.
وی با بیان اینکه سیستم پیش سرد در سال ۹۴ با صرف ۱۰ میلیارد ریال در کشتارگاه صالحآباد راهاندازی شده گفت: گوشت کشتار باید به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک سردخانه نگهداری شود تا میکروب و ویروسهای گوشت مانند تب کریمه کنگو از بین برود.
بصیری محمدپور با بیان اینکه در حال حاضر گوشت موردنیاز شهرستان اسدآباد از طریق کشتارگاههای صنعتی مجهز به سیستم پیش سرد تهیه و به بازار عرضه میشود، تأکید کرد: خوشبختانه موردی در شهرستان اسدآباد که درگیر بیماری تب کریمه کنگو شده باشد، مشاهده نشده است.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما