آخرین اخبار

28. ارديبهشت 1403 - 14:05   |   کد مطلب: 47814
امام جمعه اسدآباد با مهم خواندن بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: در این بیانیه رهبر انقلاب چه بودیم و باید به کجا برسیم را ترسیم می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، حجت‌الاسلام مرتضی موحدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ۲۸ اردیبهشت در مسجد جامع شهر اسدآباد با تاکید بر رعایت تقوای الهی و دوری از گناهان، به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: این بیانیه در سال ۹۷ یعنی با گذشت چهل‌ سالگی عمر انقلاب از سوی رهبری صادر شد و علمای مختلفی آن را پر مغز می‌دانند.

وی با اشاره به اهم بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: امروز دنیا از ایران متخصص در عرصه دینی و مکتب جعفری می‌خواهد و البته جوانان توانمند و متخصص در عرصه پزشکی در سطح دنیا نقش‌آفرینی می‌کنند.

امام جمعه اسدآباد تصریح کرد: رهبر انقلاب در بیانیه گام‌ دوم انقلاب اینکه چه بودیم و چه هستیم و باید به کجا برسیم را ترسیم‌ می‌کند.

وی رعایت تقوا را مورد تاکید دانست و گفت: با رعایت تقوا، ارادات و محبت به امام رضا(ع) بیشتر می‌شود.

انتهای خبر/ن

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal