همتی اظهار داشت: در حال حاضر۱۰ اکیپ ثابت و سیار مبادی ورودی شهرستانهای نهاوند، تویسرکان، اسداباد و ملایر را کنترل می کنند تا ورود زودهنگام عشایر به استان کنترل شود.
وی با بیان اینکه سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری استان همدان در سال جدید سیاستها و راهبردهای بخش منابع طبیعی و آبخیزداری را تدوین کرده است، گفت: برنامه ها به صورتی است که تنظیم و اجرای برنامههای توسعه منابع طبیعی و آبخیزداری در چهارچوب سیاستهای توسعه پایدار باشد.
وی حفظ، حمایت، حراست و بهره برداری اصولی از جنگلها، مراتع و بیابانها و حوزههای آبخیز و تشخیص و تفکیک حریم قانونی اراضی ملی از مستثنیات اشخاص حقیقی و حقوقی و تثبیت حاکمیت دولت بر منابع ملی کشور را از دیگر موارد این رویکردها اعلام کرد.
مدیر کل منابع طبیعی استان همدان همچنین بر بررسی و مطالعه حوزههای آبخیزداری این استان به منظور برنامهریزی و تهیه طرحهای جامع و اجرای فعالیتهای منابع طبیعی و آبخیزداری تاکید کرد.
وی افزود: توسعه جنگلها و مراتع دست کاشت، پارکهای جنگلی، اصلاح و احیاء جنگلها و مراتع مخروبه و ترویج زراعت چوب با تأکید بر حفظ ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی گیاهی از جمله سیاست های مهم این سازمان است.
همتی همچنین ادامه داد: مطالعه و برنامهریزی مناسب برای افزایش بهره وری در فعالیتهای اجرایی و مطالعه، طراحی و بهینهسازی الگوها و نظامهای تولید وبهرهبرداری در زمینه منابع طبیعی و آبخیزداری با استفاده از دانش بومی و تجربیات جهانی و جلب مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی در اجرای فعالیتهای منابع طبیعی و آبخیزداری باید در راس امور باشد.
وی در پایان بر مطالعه و برنامه ریزی در راستای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان به منظور ارتقاء بهرهوری و اثربخشی تاکید کرد.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما