منتخبین دوره چهارم شورای شهر از شهریورماه کار خود را آغازخواهند کرد.
به گزارش وبگاه خبری تحلیلی آواسیدجمال،این افراد که با برنامه های متفاوت و گوناگون پا به عرصه خدمت رسانی گذاشته اند آماده حضور در دور جدیدهستند.حسین رستمی که برای دومین بار وارد ساختمان شورای شهر شده است هم اکنون مدیردفتردادگاه انقلاب اسلامی است.
گفتگو با رستمی در دفتر کار وی انجام شد و این منتخب دوره چهارم شورا به گرمی پاسخگوی سوالات ما بود.
وی با35سال سن هم اکنون دانشجوی کارشناسی رشته حقوق است.متن گفتگو با رستمی در ادامه قابل مشاهده است.
- هدف شماازحضور در انتخابات چه بود؟
تصور من قبل از انتخابات این بود افراد بیشتری برای حضور در انتخابات وارد شوند اما در عمل شاهد حضور طیف کمی از گرایش ها بودم.پس از این قضیه تکلیف اجتماعی که متوجه من بود را ملاک قرار دادم و محقق کردن حماسه مورد نظر مقام معظم رهبری نیز مزید بر علت شد تا به عنوان نامزد در این دوره از انتخابات حاضر شوم.
-رمز اعتماد دوباره مردم به همه اعضای دور سوم درانتخابات اخیرچه بود؟
پشتیبانی محله ای و قومی از فاکتورهای مهم انتخابات در اسدآباد است.جز این دلیل تلاشی که اعضا در دور قبل انجام دادند نیز از علل دیگر این انتخاب بود چرا که مردم اسدآباد مردمی مهربان و کم توقع هستند و قضاوت کننده خوبی نیز به شمار میروند.
-مهمترین برنامه هایی که در دور قبل انجام شد چه برنامه هایی بود؟
کمک به نهادهای فرهنگی،ورزشی در دور قبل افزایش چشمگیری داشت و این کمکها به هیآت مذهبی،تیمها و باشگاه های ورزشی اختصاص یافت.پاسخگویی مناسب به مردم نیز از نکات بارزی بود که در دوره قبل انجام شد.
-مهمترین برنامه های شما برای دور چهارم چیست؟
در نظام مردم سالاری دینی شوراهای اسلامی دارای سه ویژگی است که مشروعیت دینی،مقبولیت مردمی و مدیریت مشارکتی را شامل میشود.برای به تصویب رسیدن یک طرح در مجموعه شورای شهر نیاز به کسب نظر اکثر آراء است،در نتیجه در شورا شخص محوری حاکم نیست و باید به جای ان برنامه محوری به عنوان ملاک قرار گیرد و برنامه محوری نیز شامل خردجمعی و استفاده از نظرات کارشناسانه است.
از مهمترین برنامه های خود نیز میتوانم به تشکیل شورایارها با محوریت مساجدمحلات و استفاده از افراد باتجربه واهل فکراشاره کنم.در این زمینه یک نکته لازم است بیان که باید احساس مسئولیت را در تک تک شهروندان رواج دهیم و بی تفاوتی را از اندیشه آنان دور نماییم.با انجام این امر روحیه خوش بینی در جامعه منعکس میشود که نتایج بسیار خوبی در پی خواهد داشت.
ایجادفضاهای مذهبی،مانند مساجدشهرکهای فرهنگیان،شهرداری و یادگار امام؛احداث مکانهای فرهنگی مانندکتابخانه پارک شهیدباهنرو ساختمان کانون قرآن راهیان نور؛تجهیز ایستگاه شماره2آتش نشانی و بهسازی مکانهایی مانند بهشت زهرا(س)نیز در برنامه کاری ماقرار دارد که در پی انجام آن هستیم.
-برنامه های شما برای جوانان چیست؟
جوانان جزو قشر فعال و پرنشاط جامعه هستند.اگر شورا بتواند از این نیروی خلاق استفاده کافی داشته باشد،با ایجاد امید در دختران وپسران این شهر آرامش و تعالی بوجود خواهد آمد.اگر به جوانان بهای کافی داده شود آینده ای درخشان برای آنان و مجموعه شهری رقم خواهد خوردچراکه آینده جایی نیست که به آن جا میرویم بلکه آن را میسازیم.راه های رسیدن به آینده یافتنی نیست بلکه خواستنی است.
-آیا این قضیه صحت دارد که در شورای شهر اسدآباد محله محوری حاکم است و هرکس برای محله خود تلاش میکند؟
این قضیه که اکثر اعضای شورا از یک محله بودند درست است اما این دیدگاه که مصوبات فقط در یک راستا صورت گرفته باشد اشتباه است.اگر بتوانیم عدالت را در شورا و مجموعه شهرداری رعایت کنیم قطعا نتایج خوب آن را شاهد خواهیم بود.از دید مجموعه شورای شهر همه محلات شهر یک امتیاز را دارا هستند و در رسیدگی به امور آنان هیچ تبعیضی انجام نشده است.
-افزایش تعداد شوراها را یک فرصت میدانید یا تهدید؟
این قضیه فرصتی بسیار خوب برای خدمت رسانی هرچه بیشتر است و تقسیم مسئولیتها در این دوره راحت تر صورت میگیرد که میتوان از آن به عنوان یک نقطه قوت نام برد.
-قضیه ایجاد معاونت فرهنگی شهرداری به کجا رسید؟
شهرداری اسدآباد شهرداری درجه7است و در ساختار تشکیلاتی خود واحد تعریف شده ای به اسم معاونت فرهنگی را دارا نیست.هر شهرداری برااساس مولفه های جمعیت و درآمد بودجه بندی میشودوابتدا قرار بر ارتقا درجه شهرداری اسدآباد به8بود که حتی در صورت این ارتقا نیز معاونت فرهنگی در شهرداری ایجاد نخواهد شد ولی تعریف معاونتی مانند عمران در این رتبه امکان پذیر است.
ذکر این نکته در این زمینه نیز لازم است که برای ساختار تشکیلاتی آینده نیز معاونت فرهنگی پیش بینی نشده است.اما شورای شهر باید به فکر تعریف ردیف بودجه ای جداگانه برای فرهنگ باشد و برای آن اعتبار تعریف نماید.
- آیا خود راانتقادپذیر میدانید؟
هیچکس از اشتباه مصون نیست.انتقاد از مسئولین رایک تکلیف برای دلسوزان شهرمیدانم در نتیجه شورای شهر محلی برای برنامه گرفتن است ولی در عمل شاهد روزمرگی آن هستیم.
اگر ایده های خوبی به این مجموعه پیشنهاد شود قطعا مورد استقبال قرار میگیرد.سعی ما برایجاد اتاق فکر در شورا است و در این اتاق فکر انتقادات نیز مطرح است که اگر سازنده باسد آن را خواهیم پذیرفت.
- چه صحبتی با مردم دارید؟
مردم خود را از مشارکت در مدیریت شهری بی نیاز ندانند و حس مسئولیت را در خود تقویت کنندکه اگر این برنامه اجرایی شود شاهد تغییرات خوبی در شهر خواهیم بود.
- نظر شما راجع به آینده شهرچیست؟
به عقیده بنده ابتدا شورا باید نیاز سنجی و پیش بینی مشکلات آینده نسبت به تدوین برنامه های کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت برای رفع این معظلات اقدام کند.
هدفگذاری مناسب برای رفع نواقص با داشتن برنامه و راهبرد میسر است .
شورا سعی کند با نظارت دقیق بر امور شهر و شهرداری توسعه روبه رشد شهر را تسریع بخشد.
-در سوال پایانی اگر حرف خاصی مدنظرتان است را بیان کنید؟
ضمن تشکر از مردم برای حضور پرشور در انتخابات اخیر امیدوارم با انتخاب یک شهردار بابرنامه ولایق در کنار دیگر اعضای شورای شهر اسدآباد پاسخگوی اعتماد همشهریان باشیم.
*ضمن تشکر از رستمی برای حضور در این مصاحبه برای وی و مجموعه شورای شهر اسدآباد آرزوی موفقیت میکنیم.
دیدگاه شما