محمد رضا عارف کاندید اصلاح طلبان در انتخابات 92در جمع عده ای از دانشجوبان تصریح کرد" من به حسن روحانی رای ندادم بلکه من به جمهوری اسلامی رای داده ام ".
به گزارش آواسیدجمال به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد رضا عارف نامزد اصلاحطلبان در انتخابات 92 در جمع عده ای از دانشجوبان تصریح کرد" من به حسن روحانی رای نداده ام بلکه من به جمهوری اسلامی رای داده ام ".
شنیده ها حاکی است دانشجویان حاضر از وضعیت کنونی جریان اصلاحات ابراز گله مندی کرده و از عملکرد سران این جریان و اختلافات زیاد اظهار تاسف کرده اند.
این دانشجویان به عارف گفته اند که ای کاش در انتخابات ریاست جمهوری 92 به نفع روحانی کنار نمی کشیدید تا سرنوشت ما به دست روحانی گره نخورد.
موسوی خوئینی ها ،عنصر خاکستری اصلاحات طی سخنانی در تحلیل انتخابات یازدهم گفته است:" ما با دست خود کمر به قتل اصلاحات بستیم. ما هم مانند اصولگرایان نمی خواهیم شکست را بپذیریم. باید شکست را بپذیریم چرا که محمد رضا عارف که نماد اصلاح طلبی بود را مجبور به کناره گیری کردیم چون دیدیم که 7 درصد بیشتر رای ندارد.
وی ادامه داد: پیش بینی من این است که دولت روحانی دولت 4 ساله است.
در اردوگاه اصلاح طلبان بر سر مصادره روحانی به نام اصلاحات اختلافات شدیدی پدید آمده است. حتی برخی چهره های اصلاح طلب به صراحت گفتند که ما باید فاصله خود را از روحانی حفظ کنیم تا اگر وی در برنامه ها و کارهایش موفق نشد به اسم اصلاحات تمام نشود.
هر چند هرچند بخش دیگری از اصلاح طلبان با تمام توان در پی مصادره حجت الاسلام حسن روحانی برای جبهه اصلاحات هستند و در این میان تمام رسانه های در اختیار و قدرت لابی گری خود را برای سهم خواهی به کار گرفته اند. اما انچه واضح و روشن است از مدتها قبل اردوگاه اصلاح طلبان و رسانه های تحت اختیار آنها دچار اختلاف و تعارض های بسیاری شده اند و هرروز خبرهای زیادی از بالاگرفتن این اختلافات به بیرون درز می کند، هرچند اصلاح طلبان بسیار سعی دارند در مقابل رقبای سیاسی خود خود را متحد نشان دهند و لی به صحنه آمدن نامزدهای مختلف حکایت از بی اعتمادی و عدم مقبولیت هریک از آنها بر دیگری دارد.
این روزها، مدعیان اصلاحات از طریق روزنامههای زنجیرهای و نشریات فراوان دیگری که در اختیار دارند و با پشتیبانی سایتهای ضدانقلاب و رسانههای غربی، عبری و عربی، اصرار دارند آرای دکتر روحانی را به حساب خود بنویسند و یا، دستکم این که در سبد رأی ایشان برای جبهه اصلاحات سهم قابل توجه و تعیینکنندهای قائل شوند!
القای این توهم مخصوصا برای آن عده از مدعیان اصلاحات که در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 حضور موثری داشته و آشکارا در نقش ستون پنجم دشمنان بیرونی ظاهر شده بودند، اهمیت حیاتی دارد، چرا که طیف یاد شده بعد از ارتکاب جنایتشرمآور وطنفروشی در فتنه 88 به دنبال فرصتی برای اعلام بازگشت به درون نظام بودند و برای این منظور در پوشش و زیر چتر اصلاحطلبان بیرون از دایره فتنه به میدان آمده بودند. ولی مواضع رسما اعلام شده دکتر روحانی در کنار تأکید چندباره ایشان که وامدار هیچ حزب و جناحی نیست و فقط در چارچوب قانون حرکت خواهد کرد، نقشه طیف مورد اشاره را نقش برآب کرد، تا آنجا که امروزه در محاسبه سود و زیان خود به این نتیجه رسیدهاند که، با حضور و شرکت پرسروصدای خود در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، هزینه اعتراف به دروغ بودن ادعای تقلب در انتخابات 88 و خیانت پس از آن را پرداخت کردهاند ولی در مقابل این هزینه، دستاوردی غیر از تشکر شفاهی رئیسجمهور منتخب از آقای خاتمی، آنهم جدا از جبهه اصلاحات، به دست نیاوردهاند.
دیدگاه شما