آخرین اخبار

18. فروردين 1401 - 18:41   |   کد مطلب: 41891
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: از روزهای پایانی سال گذشته تاکنون آمار فوتی بیماران کرونایی در اسدآباد به صفر رسیده است.

به گزارش آوای سیدجمال، الهام عظیمی از وضعیت زرد کرونا در اسدآباد خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه از ۲۵ اسفند سال گذشته تاکنون هیچگونه مرگ کرونایی نیز در شهرستان نداشته‌ایم.

وی تعداد تست‌های رپید را طی هفته اخیر در اسدآباد ۲۳۴ مورد و تست‌های Pcr را ۶۹ مورد دانست و گفت: ۲۱ درصد تست‌های رپید مثبت بوده که  نشان می‌دهد از هر پنج نفر یکی تست مثبت داشته و ۲۷.۵ درصد تست "پی سی آر‌" نیز مثبت را نشان داده که از چهار نفر یکی را شامل می‌شود.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تعداد واکسن تزریقی در اسدآباد را ۱۸۸ هزار و ۵۵۹ دز عنوان کرد و افزود:  در مرحله اول ۸۱ هزار و ۴۷۲ دز واکسن معادل ۹۲.۵ درصد در این شهرستان تزریق شده است.

وی بیان کرد: مرحله دوم نیز ۷۱ هزار ۴۷۳ دز معادل ۸۳.۷ درصد و مرحله سوم ۳۵ هزار و ۶۱۴ دز معادل ۴۲.۵ درصد تزریق واکسن داشته‌ایم و این در حالی است که متوسط این درصد در کشور برای دز اول ۹۰ درصد، دز دوم ۸۲.۴ درصد و دز سوم ۳۸ درصد بوده است.

عظیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹  بیمار مبتلا به کرونا در اسدآباد بستری هستند که اکثر آنها واکسن دریافت نکرده‌اند عنوان کرد: دو مورد فوتی با آزمایش کرونای منفی نیز از ابتدای سال گزارش شده که نشان می‌دهد باید بیشتر مراقب بود.

فارس

انتهای پیام

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal