به گزارش آوای سیدجمال، علیرضا قاسمی فرزاد، استاندار همدان در گفت و گو با خبر سیمای همدان گفت: بدون شک، همه باید دست به دست هم بدهیم تا از این فرصت بهترین استفاده را برده و بتوانیم، ظرفیتها و دغدغههای استان را انعکاس دهیم تا منجر به توسعه استان شود. در این سفر تعدادی از وزرا و روسای سازمانهای مستقل و جمعی از معاونین رئیس جمهور، آقای رئیسی را همراهی خواهند کرد.
وی افزود: مزمان با حضور رئیس جمهور در همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، با برنامهریزی قبلی، تعدادی از وزرا و مسئولان عالیِ دولت در شهرستانها حضور پیدا خواهند کرد و ضمن دیدار چهره به چهره با مردم، در جلسه شورای اداری شهرستانها با حضور اقشار و معتمدین آن شهرستان، مسائل را مورد بررسی و تبادل نظر قرار میدهند تا در شورای اداری استان با حضور رئیس جمهور گزارش بازدید از شهرستانها را مطرح کنند.
استاندار همدان ادامه داد: همزمان با حضور وزرا و روسای سازمانهای مستقل و جمعی از معاونین رئیس جمهور، تعداد قابل توجهی از معاونان وزارتخانههای دولت به صورت همزمان در استان حضور دارند؛ اطلاعات لازم را در اختیار مردم قرار میدهیم تا چنانچه موضوع و مشکلی دارند به صورت مستقل با معاونان وزارتخانهها در میان بگذارند. نماینده ی عالی دولت در استان، ضمن تقدیر و تشکر از مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی افزود: با همراهی همکاری نمایندگان استان، پروژههای خوبی برای سفر رئیس جمهور به استان همدان در نظر گرفته شده است. از چند ماه قبل پروژههای بالای ۵۰ درصد پیشرفت را در استان احصاء و اولویتبندی کردهایم و طی جلسات مکرر با معاون اول و همچنین معاون اجرایی رئیس محترم جمهور، طرحها و پروژههای سفر را مورد بررسی قرار دادیم که اعتبارات خوبی در این راستا، برای تکمیل برخی از این طرحها لحاظ شده است. تمام تلاش ما این بوده که همه شهرستانهای دهگانه استان، به صورت عادلانه و بر اساس مسائل، مشکلات و طرحها و پروژههایی که دارند، سهمی در مصوباتِ سفر داشته باشند.
قاسمی فرزاد اضافه کرد: باید به اطلاع مردم شریف استان همدان برسانم که ۲۳۰ طرح و پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادیِ اشتغالزا، در راستای زمینهسازی پیشرفت و توسعه، برای ارائه و پیشنهاد در سفر رئیس محترم جمهور و هیات دولت به استان تهیه شده است. طرحهای صنعتی بزرگ، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، حوزه زیرساخت شهرکها و نواحی صنعتی، طرحهای گلخانهای، طرحهای حوزه مصرف بهینه آب و ارائه طرحهایی متناسب با ظرفیت استان شامل تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزشافزوده در استان به ویژه طرحهای معدنی از جمله این طرحها است.
استاندار همدان ادامه داد: مصوبات این سفر را تا حصول نتیجه و به ثمر نشستن پیگیری خواهیم کرد. یعنی پس از سفر تیمهای عملیاتی در استانداری و دستگاهها تشکیل و رصد خواهیم کرد تا همه مصوبات اجرایی شوند.
قاسمی فرزاد در خصوص شیوه ی ارتباط مردم و دولتمردان در طول سفر گفت: مجموعه مدیریتی استان همدان، با تاسی از سیاستهای مردمی دولت سیزدهم، در راستای برقراری ارتباط پویا میان مردم و دولت و همچنین افزایش سطح دسترسی به مسئولان و کارگزاران دولت، با رویکرد حل مشکلات، پیگیری درخواستهای مردم استان و در نهایت زمینه مشارکت تمامی اقشار جامعه،《سامانهی ارتباطات مردم و دولت (سامد) 》را راهاندازی کرده است. این سامانه، یک روز قبل از سفر رئیس محترم جمهور به استان همدان یعنی ساعت ۸:۰۰ صبح (چهارشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۱) افتتاح و تا ساعت ۲۱:۰۰ مورخه (پنجشنبه ۶مردادماه ۱۴۰۱) نیز فعال خواهد بود.
استاندار همدان گفت: سامانه مورد نظر، اختصاصاً به خاطر سفر حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به استان همدان راهاندازی میشود، که مردم شریف استان میتوانند از طریق آن، درخواستها و شکایات، گزارشها، انتقادات، ایدهها و نظرات خود را ارائه کنند. به این صورت که هر شخصی، در هر نقطهای از استان، میتواند با شماره تلفن اختصاصی ۱۱۱ تماس گرفته و درخواست و شکایات خود را ارائه و ثبت کند. مسئولان سامانه ارتباطات مردم و دولت(سامد) نیز همان لحظه، درخواست را ثبت میکنند و بلافاصله، پیامکِ ثبتِ درخواست به شمارهی درخواست کننده ارسال خواهد شد.
قاسمی فرزاد یکیاز تدابیر دیگری که در راستای سهولت دسترسی مردم شریف استان به مسئولان و کارگزاران دولت اندیشیده شده را راهاندازی《میز خدمت》در سی مورد از دستگاههای اجرایی استان عنوان کرد و افزود: روال کارِ《میز خدمت》بر این اساس است که، نمایندهی هر وزارتخانه در دستگاه اجرایی مربوطه مستقر خواهد شد، و مردم میتوانند با مراحعه به دستگاه مورد نظر درخواست، مشکلات و شکایات خود را به صورت حضوری، چهرهبهچهره و شفاهی یا مکتوب به نماینده وزارتخانه ارائه کنند. این اقدامات تسهیلگرانه، بیشتر در راستای حل مسائل و مشکلات مردم شریف استان انجام شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما