آخرین اخبار

26. بهمن 1403 - 18:11   |   کد مطلب: 49175
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: انتظار فرج میدان مبارزه با موانع ظهور است و انتظار فقط این نیست که بنشينيم و بگوییم در عالم فساد وجود دارد و منتظر این باشیم که صاحب‌الزمان(عج) بیاید و عالم را اصلاح کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی نماینده ولی فقیه وامام جمعه همدان، امروز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه همدان ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی اظهار کرد: یکی از مظاهر تقوا پیوند خوردن جامعه دینی و اسلامی با امام زمان هر جامعه است.

وی افزود: طبق روایات ائمه اطهار علیهم‌السلام جامعه اسلامی و بشری ضرورتا نیازمند امام است و امیرمؤمنان(ع) در نهج‌البلاغه فرمودند «خدا می‌داند که هیچ گاه امکان این که امامی در زمین حضور نداشته باشد وجود ندارد» در همه روزگاران و از زمان حضرت آدم اولین انسان حجت خدا بوده و هیچگاه زمین از حجت الهی خالی نمی‌شود.

شعبانی به نقش امام در جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: ما اعتقاد داریم باید در هر زمانی امامی باشد و پیامبر اکرم(ص) فرمودند «هر کس در هر زمان از دنیا برود و امام زمان خود را نشناسد، به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است» و طبق این روایت ارزشمند شناخت امام زمان یکی از وظایف مردم جامعه است و همه ما وظیفه داریم نسبت به شناخت امام زمان خود معرفت پیدا کنیم.

وی با اشاره به اولین نقش امام در جامعه تصریح کرد: اولین نقش مرجعیت دینی و علمی است که از طريق امام می‌توان به معارف دینی و اسلامی دست یافت و دومین نقش امام زعامت سیاسی است که باید گفت حکومت و مسئولیت‌های اجتماعی حق امام بوده و سومین نقش امام نقش تکوینی است‌.

امام جمعه همدان تاکید کرد: امروز وظیفه شیعیان نسبت به امام زمان وظیفه‌ای سنگین است بی‌توجهی‌ها به امام زمان(عج) باعث گلایه ایشان نسبت به شیعیان حضرت می‌شود. در این دنیا بستر برای شکل‌گیری مدینه فاضله و تحقق عدالت وجود دارد اما موانعی داریم که منتظر باید در مبارزه با این موانع ورود پیدا کند.

شعبانی با تأکید بر اینکه انتظار فرج افضل اعمال است، تصریح کرد: انتظار فرج میدان مبارزه با موانع ظهور است و انتظار فقط این نیست که بنشينيم و بگوییم در عالم فساد وجود دارد و منتظر این باشیم که صاحب‌الزمان(عج) بیاید و عالم را اصلاح کند.

وی بیان کرد: فسادهایی که در عالم وجود دارد محصول شهوات و زیاده‌خواهی بشر است، امروز سر منشأ مفاسد، تمدن غربی است و هرجا نسل کشی و قتل‌ و غارت است پای غرب در میان است.

خطیب جمعه همدان با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در مسئله ظهور اهداف و آرمان‌های امام راحل، تاکید کرد: امام فرمود «انقلاب ما تنها مربوط به ایران نیست بلکه نقطه شروع جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت است»، در واقع انقلاب ما باید بسترساز ظهور باشد، مسئولان بدانند مسائل اقتصادی و مادی مهم است اما اگر این مسائل لحظه‌ای مسئولان را از وظیفه اصلی آنها غافل کند خطری سخت در کمین است.

وی اضافه کرد: وظیفه ذاتی مسئولان حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است اما فقط این نیست، کسی که در جامعه اسلامی مسئولیت می‌گیرد باید رابطه خود را با مسئله ظهور تعريف کند و طبق فرموده امام راحل اگر مسئول این طور نباشد خیانت کرده است، مسئولان باید نگاه فرهنگی داشته و نسبت به مسئله ظهور متعهد به دین و اهداف ائمه اطهار باشند.

شعبانی همچنین ضمن تبریک هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) گفت: سربازان گمنام امام زمان(عج) در گمنامی منشا خدمات ارزشمند و امنیت کشورند. 

وی همچنین ضمن تبریک به ملبس شدن تعدادی از طلاب در روز نیمه شعبان به لباس روحانیت در نماز جمعه به خانواده‌ها تاکید کرد: مسیر ورود فرزندان را به حوزه‌های علمیه هموار کرده، چراکه حوزه‌های علمیه در واقع محلی برای تربیت سربازان امام زمان(ع) و حفظ دین اسلام هستند.

امام جمعه همدان همچنین ار حضور مقتدرانه مردم همدان و دیگر هموطنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن که باعث اقتدار ایران اسلامی شد تقدیر کرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal