به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، به نقل از ایرنا مصطفی حقیقی افزود: یک سرمایه گذار برای راه اندازی واحد تولیدی در سال ۹۹ در اسدآباد با شرکت شهرک های صنعتی همدان قرارداد منعقد کرده بود.
وی ادامه داد: این سرمایه گذار تعهد داشت تا در مدت زمان مقرر قانونی همانند سایر قراردادهای شرکت های شهرک های صنعتی به تعهدات خود عمل کند که این موضوع محقق نشد.
حقیقی با بیان اینکه مطابق قانون باید اراضی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی از سرمایه گذارانی که زمین به آنها واگذار شده اما به تعهدات خود عمل نکرده اند خلع ید و بازپس گیری شده و به سرمایه گذاران جدید واگذار شود، اظهار کرد: سرمایه گذار یاد شده یک سال برای اجرای طرح مورد نظر خود زمان داشت اما کاری از پیش نبرد با این وجود شرکت شهرک های صنعتی استان همدان با هدف حمایت از سرمایه گذار این مدت را یکسال دیگر تمدید کرد اما در این مهلت نیز اتفاقی برای این طرح نیافتاد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان ادامه داد: این شرکت اراضی شهرک ها را که دارای زیرساخت های لازم به منظور ایجاد صنایع هستند را با یارانه دولتی در اختیار متقاضیان سرمایه گذاری قرار می دهد، مشروط به اینکه سرمایه گذاران طرح خود را در موعد مقرر اجرا و به بهره برداری برسانند و تبدیل به واحد صنعتی کنند که در مورد طرح یاد شده این اتفاق رقم نخورد.
حقیقی ادامه داد: در رابطه با این طرح سرمایه گذاری، ۲ سال فرصت سرمایه گذار به سال سوم می رسد و باز هیچ اتفاقی نمی افتد و در سال سوم با توجه به اینکه سرمایه گذار اهمیتی نسبت به تعهداتی که به دولت داشته را انجام نمی دهد طبق مقررات با آن برخورد می شود.
وی با بیان اینکه قراردادهای شرکت شهرک های صنعتی در این باره یکسان است و ربطی به یک شهرستان یا استان ندارد،گفت: اراضی شرکت شهرک های صنعتی جزو سرمایه های ملی و به نوعی بیت المال است و نمی توان آنرا حبس کرد و راکد نگه داشت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان اظهار کرد: موضوع مربوط به این سرمایه گذار از طریق حقوقی پیگیری شد و سعی شد تا با مذاکره و برگزاری نشست با سرمایه گذار مشکل برطرف شود اما متاسفانه هیچ وقت سرمایه گذار اصلی برای تعیین و تکلیف طرح مراجعه نکرد.
حقیقی خاطر نشان کرد: پس از اینکه با اقدام حقوقی قرارداد مربوط به این سرمایه گذار فسخ شد، وی خواستار آن شد که طرح دیگری در این زمین اجرا کند، این در حالی است که چنین چیزی از حیث قانونی میسر نیست و زمینی که داخل شهرک اختصاص داده می شود برای اجرای یک طرح برای همان طرح صنعتی است و نمی شود برای طرح دیگری در آن اجرا کرد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار برای تغییر در طرح باید روند قانونی را طی کند و جواز تاسیس بگیرد که پیش نیاز و استعلامات خاصی دارد اما این سرمایه گذار هیچ کدام از این مراحل را دنبال نکرده بود،اظهار کرد: سرمایه گذار این طرح اگر ادعایی دارد باید از مسیر قانونی و حقوقی موضوع خود را پیگیری کند.
حقیقی تاکید کرد: اجازه استقرار طرح صنعتی داخل شهرک در پهنه مجاز باید با جواز تاسیس و شناسنامه باشد و چنین جواز تاسیسی در سازمان صنعت،معدن و تجارت برای این سرمایه گذار صادر نشده است.
این مسوول همچنین خاطرنشان کرد: سرمایه گذارانی که در شهرک های صنعتی زمین دریافت می کنند اجازه واگذاری آنرا به فرد یا سرمایه گذاران دیگر ندارند.
دیدگاه شما