رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد در گفتوگو با خبرنگار آوای سیدجمال، گفت: همانند سنوات گذشته در ایام ماه مبارک رمضان اکیپ های سیار و ثابت اداره دامپزشکی در دو شیفت کاری صبح و عصر باحضور کارشناسان نظارت در سطح شهر اسدآباد و اجین به مراکز عرضه مواد خام دامی (شامل قصابی،مرغ فروشی،چلوکبابی،لبنیات و ...) مراجعه و نسبت به بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه محوری ترین فعالیت دامپزشکی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی جامعه و امنیت غذایی مردم انجام می گیرد گفت: هدف از این بازدیدها بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در زمینه حمل، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و اطلاعرسانی عمومی و آشنایی مردم شهرستان با ضوابط مذکور است.
بصیری محمدپور با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان میزان تقاضا برای فرآورده های خام دامی( بویژه گوشت قرمز،سفید و تخم مرغ ) افزایش می یابد، از عموم شهروندان خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی و از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی همچنین از مردم خواست به هنگام خرید به تاریخ تولید، انقضاء، مهر بهداشتی دامپزشکی که بر روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاه ها الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با شماره گیری 33148020-081 یا از طریق سامانه سراسری پاسخگویی شبانه روزی 1512 اعلام نمایند تا در کوتاهترین زمان ممکن اقدامات لازم برای برخورد با متخلفین صورت بگیرد.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما