به گزارش آوای سیدجمال، حسنعلی زارعی در گفتو گو با ما، اظهار کرد: این تعداد طرح با اعتباری افزون بر ۱۴۵هزار و ۴۱۰ میلیون ریال در دهه فجر در سطح شهرستان افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی ارتقا به ۳G و_۴G تعداد ۱۴ سایت سطح شهرستان با اعتبار ۹۸هزار میلیون ریال، ارتقا به ۳G خاکریز با اعتبار ۵۰۰۰ میلیون ریال، احداث BTS جدید سه روستای هلور، میوله و تختی آباد با اعتبار ۴۰هزار میلیون ریال از جمله طرح های مخابراتی قابل افتتاح این شهرستان در دهه فجر برشمرد و افزود: SIPPHONE روستای کینی سایه با اعتبار ۱۰۰۰ میلیون ریال، OLT بر بستر فیبر در چهار روستای آجین،میوله،حسام آباد و یوسفآباد با اعتبار ۱۰۰۰ میلیون ریال و ADSL تعداد پنج روستا با اعتبار ۴۱۰ میلیون ریال از دیگر طرحهای مخابراتی قابل افتتاح این شهرستان در دهه فجر خواهد بود.
زارعی در ادامه با اشاره به اینکه اسدآباد دارای دو مرکز پرظرفیت شهری شامل مرکز سیدجمال و ولیعصر، ۲۵ مرکز کم ظرفیت سوئیچ روستایی و ۴۷ سایت موبایل در نقاط مختلف است، افزود: خوشبختانه اکثریت سایتهای موبایل نقاط مختلف شهرستان اسدآباد در روستاهای بالای ۲۵۰۰نفر جمعیت به ۴G ارتقاء یافتهاند و تعداد کمی در نواحی روستایی شهرستان ۲G هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: حدود سه سال گذشته به علت مشکلات زیرساخت و نیمه کاره باقی ماندن اجرای طرح فیبرنوری، تلفن ثابت روستای کینی سایه قطع و این روستا از تلفن ثابت بی بهره بود که با اجرای خط فیبرنوری مطالبه عمومی اهالی این روستا در این راستا محقق شد.
انتهای پیام
دیدگاه شما