آخرین اخبار

15. دى 1403 - 13:18   |   کد مطلب: 48980
مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۰ هزار تُن چغندرقند هنوز در مزارع روی زمین مانده است، گفت: علت ماندن ۲۰ هزار تُن از محصول چغندرقند اسدآباد در مزارع این است که دیگر کارخانه قند همدان چغندر قند مازاد را قبول نمی‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، به نقل از ایسنا، مسلم حسن‌آبادی با بیان اینکه تعهد امسال شهرستان اسدآباد در زمینه چغندرقند ۲۰۰۰ هکتار شامل ۱۸۰۰ هکتار با کارخانه قند همدان و ۲۰۰ هکتار با کارخانه قند قزوین بوده است، گفت: امسال کشاورزان اسدآبادی دارای ۲۳۰۰ هکتار کشت چغندر با تولید ۲۵۰ تن محصول بودند که از این میزان محصول برداشت شده حدود ۱۰۰ هزار تن آن تحویل کارخانه قند همدان، ۳۰ هزار تن کارخانه قزوین، ۵۰ تن مشهد، ۲۰ هزار تن کارخانه اصفهان و مابقی سایر کارخانه‌ها شده و ۱۵ تا ۲۰ هزار تُن آن نیز هنوز در مزارع روی زمین مانده است.

 وی با بیان اینکه علت ماندن ۲۰ هزار تُن از محصول چغندرقند اسدآباد در مزارع این است که دیگر کارخانه قند همدان چغندر قند مازاد را قبول نمی‌کند و بخشی از چغندرقند را به کارخانه قند قزوین انتقال داده است، خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای مهم برای حل مشکل چغندرکاران در سال آینده سیاست قیمت‌گذاری این محصول است.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان اسدآباد همچنین بیان کرد: یکی از طرح‌هایی که در شهرستان اسدآباد برای سال آینده در نظر داریم توسعه کشت لوبیا به عنوان کشت جایگزین بخشی از محصول چغندرقند خواهد بود که با آموزش و ترویج پیگیر این برنامه مهم هستیم.

حسن‌آبادی با بیان اینکه  ۴۵ کشاورز اسدآبادی متقاضی احداث ۲۲۵۰ کیلوات نیروگاه خورشیدی در این شهرستان هستند، اظهار کرد: با توجه به شرایط قطعی‌ برق چاه‌های کشاورزی سطح شهرستان به‌ویژه در زمان پیک آبیاری، این امر در برخی از موارد موجب مشکلاتی برای چاه‌های کشاورزی از جمله سوختن شناور چاه و خارج از مدار شدن چاه‌های کشاورزی می‌شود که برای مرتفع شدن این موضوع جهاد کشاورزی شهرستان در رابطه با ترغیب کشاورزان برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی از پنل و نیروگاه‌های خورشیدی ورود پیدا کرده است.

 وی با بیان اینکه تاکنون ۴۵ نفر از بهره‌برداران کشاورزی سطح شهرستان برای ایجاد ۲۲۵۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی تقاضای خود را با ثبت‌نام در سامانه مهرسان اعلام کرده و تشکیل پرونده داده‌اند، خاطرنشان کرد: میانگین هر نیروگاه مورد تقاضای این بهره‌برداران کشاورزی سطح شهرستان ۵۰ کیلووات که روند صدور مجوز احداث آن در دست اقدام است.

حسن‌آبادی یادآور شد: علاوه بر این موارد پیش‌بینی ‌می‌شود تا پایان سال ۱۰۰ واحد جدید دیگر مربوط به حوزه کشاورزی شهرستان با مجموع ۵۰۰۰ کیلووات با میانگین ظرفیت ۵۰ کیلووات به ازا هر نیروگاه خورشیدی به ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی بهره‌برداران کشاورزی سطح شهرستان اضافه شود. 

انتهای پیام

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal