به گزارش آوای سیدجمال، مسئول معاونت فضای مجازی سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان صبح امروز در جمع مدیران کانالهای تلگرامی و فعالان فضای مجازی شهرستان اسدآباد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در زمینه فضای مجازی، اظهار کرد: فضای مجازی ترکیبی از فضایی است که با وجود لایههای مختلفی از جمله زیرساخت، سیستم عامل سختافزاری و نرم افزاری، سرویس داده و خدمات و کاربر، محتوا و شکل می گیرد.
وی با اشاره به تفاوت شبکههای اجتماعی و پیام رسانها، گفت: در شبکه های اجتماعی، دادهها بر پایه عکس، ویدئو و متن بر بستر توییتر، اینستاگرام و تلگرام به اشتراک گذاشته میشود.
ربیعی با بیان اینکه در کشور ایران بیشترین کاربردها به ترتیب در واتساپ، تلگرام و اینستاگرام است، تصریح کرد: ۳۵٫۹ درصد کاربران ایرانی از اینستاگرام استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه انسانها ذاتا به دنبال دیده شدن و کانون توجه بودن، هستند، افزود: اینستاگرام به عنوان یک شبکه اجتماعی تعاملی عکس پایه بر مبنای همین امر برای کاربران، کاربرد دارد.
مسئول معاونت فضای مجازی سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان با اشاره به انتشار عکسهای خصوصی و تغییر سبک زندگی خانوادهها در اینستاگرام، بیان کرد: برخی به قیمت آبروی انسانها برای گرفتن لایکهای بیشتر در این شبکه اجتماعی از حریم خصوصی مردم استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه پیام رسانها، محدود به کانالها و گروهها و به طور شاخص در تلگرام است، ادامه داد: حوزه فعالیت شبکه اجتماعی در سبک زندگی است، ولی در بحث تلگرام به عنوان یک پیام رسان از حوزه سبک زندگی به زندگی روزمره تغییر یافته و کاملا متفاوت عمل می کند .
ربیعی بازیهای آنلاین را از جمله سرویس داده و خدمات ددر فضای مجازی برشمرد و خاطرنشان کرد: این موضوع امروزه روح و روان بسیاری از جوانان و نوجوانان را درگیر کرده و یک فاجعه بزرگ است.
وی با تأکید بر اینکه باید با شناخت از اپلیکیشنها، بازیها و برنامهها استفاده کرد، یادآور شد: امروزه با وجود استفاده ۳۶ میلیونی کاربران از فضای مجازی در واقع ۳۶ میلیون نفر رسانه دارد که میتواند با تولید محتوای خوب، از این فضا درست استفاده کرده و آنها به دیگران آموزش دهند.
مسئول معاونت فضای مجازی سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان در ادامه با تأکید بر اخلاق محوری در فضای مجازی، اظهار کرد: امسال انتخابات پر شوری را با مشارکت خوب مردم پیش رو داریم و قطعا دشمن در مأیوس کردن مردم ناکام خواهد ماند.
وی با تأکید بر اینکه مدیران کانالها و فعالان فضای مجازی با تولید محتوای خوب می توانند رقابتی سالم در این فضا داشته باشند، گفت: در صورت تخریب شخصیتی یک کاندیدا از سوی فردی در فضای مجازی طبق قانون جرائم انتخخاباتی برخورد میشود؛ انتظار می رود مراقبت زیادی در این فضا باشد.
ربیعی با اشاره به ناآرامیهای اخیر در برخی نقاط کشور، بیان کرد: با مدیریت خوب فضای مجازی شاهد بودیم در استان همدان هیچ گونه اغتشاش ناآرامی رخ نداد و فضای استان مدیریت شد.
وی به عملیات روانی دشمن در پنجم دی ماه برای ایجاد اغتشاش در کشور اشاره کرد و افزود: دشمن با وجود تلاش بسیار در این مدت نتوانست مردم را با خود همراه کرده و به خیابان بیاورد چرا که جریان انقلابی با پیشبینی نقشهها و خواندن دست دشمن با تولید محتوای خوب و فاخر موجب زمینگیری دشمن شد.
مسئول معاونت فضای مجازی سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان تصریح کرد: دشمن از دو سال پیش طبق اظهارات آنها به دنبال فرصت و بزنگاهی است که وارد عمل شده و از فضای ایجاد شده به نفع خود استفاده کند.
وی با بیان اینکه دشمن در جنگ نابرابر از هیچ چیز ابایی ندارد، ادامه داد: ظاهرا این جنگ، جنگ اقتصادی است اما باید گفت که این جنگ تمام عیار همه جانبه است و از بستر فضای مجازی نیز استفاده می کنند.
ربیعی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب و دو کلید واژه مهم «شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن» و «ایجاد امید» در این بیانیه، اظهار کرد: در تاریخ فضای مجازی سابقه ندارد که در توییتر یک شعار فارسی آیینی ترند شود اما ۱۱ کشور دست به دست هم دادند و شعار «حب الحسین یجمعنا» ترند این شبکه شد و این گونه محاصره تبلیغاتی دشمن شکسته شد.
وی در پایان با اشاره به مجازاتهای تعریف شده برای افراد مجرم در فضای مجازی، یادآور شد: اگر فردی بدون اجازه در فضای مجازی دست به اقدامی همچون انتشار عکسی بدون رضایت از فرد دیگری کند در صورت پیگیری و شکایت، به ۶ تا یک سال حبس محکوم میشود.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما